Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Lacki

Новачок
  
  • Публікації

    34
  • З нами

  • Відвідування

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Україна

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Lacki's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post

Recent Badges

7

Репутація

  1. Пані та панове, а підкажіть, чи можемо мі у цей випадаючий блок додати щось по типу: Не додзвонилися, напишіть у месенджер, та кнопки переходу у вайбер телеграм? Навіяно 28 дзвінками у не робочий час, й дуже ображеними клієнтами, що їм не відповіли у 7-15 ранку. Дякую
  2. Автор, додайте на сторінці продажу модуля, якусь додаткову послугу "На морозиво", оновлення глобальні, а час який економить сам модуль виміряється сотнями годин на місяць. Дякую за нову версію P.S. Знайшов на чай, відправив трохи
  3. Хлопці, дайте покрокову інструкцію як його видалити? Вимкнення не допомагає, все одно він працює. Я змінив модуль оформлення, цей модуль більше не потрібен
  4. Привіт, чекаю декілька рахунків + повідомлення адміну про транзакцію, десь якась іконка, щоб не пропускати нові оплати від замовників. Дякуємо, насправді дуже полегше життя.
    Кошик на 5+ Автор підправив стилі "щоб було як тема". Вирішив купу незначних питань.
  5. Вітаю, як побажання для функціонала модуля. Зробить сортування по полю Порядок сортування. Наприклад хочу я побачити товари в якійсь категорії так, як вони будуть виглядати вже в магазині, а цього зробити не має можливості. Дякую.
  6. Вітаю, а де подивитися версію плагіна?
  7. Привіт, а чи можна реалізувати: При обранні відповідного способу оплати - додавання відсотка до ціни замовлення (в моєму випадку податок)
  8. Так, користуємось, все працює. Handy Product Manager для адмінки, до шаблону немає відношення.
  9. Привет. Слежу за плагином. Как хотелки: Добавить возможность выбрать клиенту, что бы ему не звонили после оформления заказа. КрОсивый переключатель ДА | НЕТ. Пока останавливает от покупки, так как 7 из 10 заказов люди выбирают, что бы им не звонили, заказ подтверждаем. Ну и наценка скидка на вариант оплаты, иногда требуется для поощрения определенных способов оплаты. Спасибо.
  10. На третий день тестирования: Поиск по отделениям в админке не работает Невозможно создать в админке отправление типа "Документы" - ошибки с весом Не подтягивается отделение выбранное клиентом при оформлении заказа во время создания накладной в админке.
    Відгук після пів року використання: Маст хев, для редагування товарів та масової зміни параметрів товарів. Редагувати одночасно 20 товарів - легко. Автору дякую, дуже облегшує життя при редагуванні товарів.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.