Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

keravatar

Новачок
  
  • Публікації

    10
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача keravatar

  1. Если это именно в карточке товара, то можно это опциями реализовать просто
  2. У мене на Ultrastore схожа ситуація з мовами. Дві мови "укр" і "рус" . коли переключаю мову то контент на сторінці переключається на іншу мову, але url не змінюється. Але якщо декілька разів натиснути тоді змінюється. SeoPro у мене також немає. Можливо ви мені також допоможете?
  3. Доброго дня Підкажіть, будь ласка, а десь можна подвитись кількість та email людей, які підписані на розсилку новин? якщо ні то може ви порадите якийсь модуль для того щоб ця інформація відображалась? я не знайшов ні де
  4. Добрый день! Существует ли такой модуль вращающегося фото товара как тут на сайте? https://book24.ua/product/sekreti_uspishnikh_simey/ Я так понимаю что модуль склеивает два изображения ( в данном случае обложку и корешок ) и получается псевдо 3д. в поиске по модулям такого не нашел.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.