Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ogame

Новачок
  
  • Публікації

    36
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ogame

  1. в мене працює на techstore, а якби не працювало я цей модуль не рекомендувавби, придбав модуль але він працює не коректно автор сам відписав що він працює не корректно на php 7.2
  2. если сайт geoip лежит то немогу в админку зайти Warning: file_get_contents(http://ipgeobase.ru:7020/geo?ip=78.102): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 502 Bad Gateway in /home/admin/controller/common/two_fa.php on line 87 The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later.
  3. незнаю про які ліміти йдеться, подивився в документації там ліміт тільки на відправку повідомлень. https://devcenter.novaposhta.ua/docs/services/55702570a0fe4f0cf4fc53ed/operations/58f0730deea270153c8be3cd можливо мій інтернет магазин іще не доріз до вашого тому і незнаю проблем ))
  4. така сама ситуація якщо створюю наклдану через модуль редагувати її неможна ні на новій пошті ні в my.novaposhta.ua....потрібно писати заяву на змінення коли вже відправиться!
  5. хостинг или vds? если vds то какая панель?
  6. <div class="col-xs-5"> <span class="variable-greybox"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"> <?php foreach($product['attribute_groups'] as $attribute_group) { ?> <?php foreach($attribute_group['attribute'] as $attribute) { ?> <?php if($attribute['attribute_id'] == 14) { ?> <?php echo $attribute['text']; ?> <?php } ?><?php } ?><?php } ?> </a></span> <?php if ($product['price']) { ?> <span class="price variable-greybox"> <?php if (!$product['special']) { ?> <?php echo $product['price']; ?> <?php } else { ?> <span class="price-new"><?php echo $product['special']; ?>/</span> <span class="price-old"><?php echo $product['price']; ?></span> <?php } ?> <?php if ($product['tax']) { ?> <span class="price-tax"><?php echo $text_tax; ?> <?php echo $product['tax']; ?></span>  <?php } ?> </span> </div>
  7. @tabook как-то глубо у вас с модулем... счас мне нужно на почту вам писать и ждать обнову? почему нельзя как все скачал закинул и готово?или как мне обновлять модуль?
  8. обновление в четвер бЬІло для 2.3 или нет? ) спасибо за ответ
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.