Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

H1 модуля Простая регистрация и заказ Simple

Sepika

Recommended Posts

Здравствуйте!

OpenCart 2.3.0.2

Я настраиваю модуль простой регистрации и заказа Simple так, чтобы при наличии на этапе оформления товара с ID = 120, показывался другой заголовок H1. (это нужно сделать отдельный "индивидуальный заказ", в котором заполняются все те же поля, что и в обычном заказе)

Файл simple_header.tpl ( в default/template/common/ ) очень похож на то, что нужно, но как я там чего не писал, не удалял просто строку вывода $heading_title, с обновлением модификаторов, пересохранением настроек модуля, чисткой системного кэша - никак...

Подскажите, пожалуйста, где же этот заголовок подключается?.. Какой шаблон его выводит?..

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Ну, в общем, тема для меня актуальность потеряла, но и найти решение таки удалось - это все равно simple_header.tpl ( в default/template/common/ ). Просто вопрос кэша...

Надіслати

Никто лучше автора модуля не ответит на этот вопрос ;)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.