antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 (змінено) Есть модуль, всем, наверное, известный - Связанные опции. Автор говорит, что он работает только на Vqmod. Но везде пишут, что лучше Vqmod на 2-й версии не использовать. У меня дилемма, с одной стороны, нужно использовать этот модуль на сайте в обязательном порядке, с другой - как быть с vqmod`ом? Ещё наткнулся на совет, что нужно ставить vqmod от JNeuhoff, скачал его, но там практически нет файлов. Что можете посоветовать? Змінено 22 грудня 2017 користувачем antropolog13 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Видимо всё же самый лучший совет, указать автору на то что использование Vqmod во второй версии опенкарт, мягко говоря не правильно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 4 minutes ago, spectre said: Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Сегодня его только удалил, так как были баги из-за него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 17 minutes ago, theRGD said: вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Возможно, что-то можете посоветовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 45 минут назад, antropolog13 сказал: Возможно, что-то можете посоветовать? для этого надо знать специфику магазина, по этому надо вам самому выбирать нужный вам модуль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Поставил по умолчанию последний ocStore 2.3.0.2.3, поставил vqmod (https://github.com/vqmod/vqmod) согласно описанию, сообщение installed по итогам есть, кладу тестовый пример (см. файл) в папку vqmod/xml, но ничего не происходит. С правами все ОК, в vqcache файлы создаются. По уму пример должен переписать главную страницу, но эффект не вижу. Пример неправильный или с vqmod что-то не так? P.S. Соответственно и нужный модуль не работает, он только под vqmod, модуль редкий, автор переписывать не хочет, посылает ставить vqmod. vqmod_homepage.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) del Змінено 21 квітня 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину VQMOD Vqmod и 2.3.0.2 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 4 minutes ago, spectre said: Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Сегодня его только удалил, так как были баги из-за него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 17 minutes ago, theRGD said: вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Возможно, что-то можете посоветовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 45 минут назад, antropolog13 сказал: Возможно, что-то можете посоветовать? для этого надо знать специфику магазина, по этому надо вам самому выбирать нужный вам модуль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Поставил по умолчанию последний ocStore 2.3.0.2.3, поставил vqmod (https://github.com/vqmod/vqmod) согласно описанию, сообщение installed по итогам есть, кладу тестовый пример (см. файл) в папку vqmod/xml, но ничего не происходит. С правами все ОК, в vqcache файлы создаются. По уму пример должен переписать главную страницу, но эффект не вижу. Пример неправильный или с vqmod что-то не так? P.S. Соответственно и нужный модуль не работает, он только под vqmod, модуль редкий, автор переписывать не хочет, посылает ставить vqmod. vqmod_homepage.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) del Змінено 21 квітня 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину VQMOD Vqmod и 2.3.0.2 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 4 minutes ago, spectre said: Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Сегодня его только удалил, так как были баги из-за него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 17 minutes ago, theRGD said: вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Возможно, что-то можете посоветовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 45 минут назад, antropolog13 сказал: Возможно, что-то можете посоветовать? для этого надо знать специфику магазина, по этому надо вам самому выбирать нужный вам модуль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Поставил по умолчанию последний ocStore 2.3.0.2.3, поставил vqmod (https://github.com/vqmod/vqmod) согласно описанию, сообщение installed по итогам есть, кладу тестовый пример (см. файл) в папку vqmod/xml, но ничего не происходит. С правами все ОК, в vqcache файлы создаются. По уму пример должен переписать главную страницу, но эффект не вижу. Пример неправильный или с vqmod что-то не так? P.S. Соответственно и нужный модуль не работает, он только под vqmod, модуль редкий, автор переписывать не хочет, посылает ставить vqmod. vqmod_homepage.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) del Змінено 21 квітня 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину VQMOD Vqmod и 2.3.0.2 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 4 minutes ago, spectre said: Ни разу не видел проблем с vqmod в 2.x, у вас ничего не поломается, но лучше так не делать наверное и попросить автора чтобы сделал ocmod или руками внес правки Сегодня его только удалил, так как были баги из-за него. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antropolog13 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Share Опубліковано: 22 грудня 2017 17 minutes ago, theRGD said: вообще-то vqmod зло для 2й версии, тем более для 2.3. тут либо автору на ocmod переписать, или другой модуль нужно поискать Возможно, что-то можете посоветовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
theRGD Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 45 минут назад, antropolog13 сказал: Возможно, что-то можете посоветовать? для этого надо знать специфику магазина, по этому надо вам самому выбирать нужный вам модуль. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Поставил по умолчанию последний ocStore 2.3.0.2.3, поставил vqmod (https://github.com/vqmod/vqmod) согласно описанию, сообщение installed по итогам есть, кладу тестовый пример (см. файл) в папку vqmod/xml, но ничего не происходит. С правами все ОК, в vqcache файлы создаются. По уму пример должен переписать главную страницу, но эффект не вижу. Пример неправильный или с vqmod что-то не так? P.S. Соответственно и нужный модуль не работает, он только под vqmod, модуль редкий, автор переписывать не хочет, посылает ставить vqmod. vqmod_homepage.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) del Змінено 21 квітня 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину VQMOD Vqmod и 2.3.0.2
hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Поставил по умолчанию последний ocStore 2.3.0.2.3, поставил vqmod (https://github.com/vqmod/vqmod) согласно описанию, сообщение installed по итогам есть, кладу тестовый пример (см. файл) в папку vqmod/xml, но ничего не происходит. С правами все ОК, в vqcache файлы создаются. По уму пример должен переписать главную страницу, но эффект не вижу. Пример неправильный или с vqmod что-то не так? P.S. Соответственно и нужный модуль не работает, он только под vqmod, модуль редкий, автор переписывать не хочет, посылает ставить vqmod. vqmod_homepage.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) del Змінено 21 квітня 2018 користувачем spectre Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 3 минуты назад, hystrix сказал: Я же пишу, что проверяю уже тестовым примером который должен переписать первую страницу, чтобы дальше разбираться с нужным модулем. Вот нужный модуль:https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=169643 Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
hystrix Опубліковано: 21 квітня 2018 Share Опубліковано: 21 квітня 2018 (змінено) 10 минут назад, spectre сказал: Прошу прощения, я решил что то и есть тот самый редкий модуль можете мне кинуть в личку xml-ку, я оценю сколько деньжищ. Недорого Да ничего страшного, я просто пример привел, т.к. подумал может есть специфика в ocstore и он по умолчанию тоже не работает. Ссылка на модуль выше, в личку xml кинул. Сам пытался сперва в ocmod онлайн-конвертом каким-то, но результат не заработал. Конвертация полностью решит мою проблему. Спасибо! Змінено 21 квітня 2018 користувачем hystrix Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts