Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Перенести сайт

Recommended Posts

Добрый день!

Нужно перенести сайт nerud-servis.ru на шаблон опенкарт, так чтобы не был потерян поиск товаров в яндексе
какой шаблон можете предложить и сколько это будет стоить?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, NerudServis сказал:

Добрый день!

Нужно перенести сайт nerud-servis.ru на шаблон опенкарт, так чтобы не был потерян поиск товаров в яндексе

Так у вас не только шаблон
А перенос всего магазина с самопися на opencart

Надіслати

2 минуты назад, NerudServis сказал:

Добрый день!

Так у Вас товаров то и нету вроде, Статьи что добавленны останутся в таком же неряшливом виде?

Вам надо 

И я бы сделал шаблон с нуля, сохранив всю структуру сайта + все же переверстать и где то улучшить вид самих категорий.

Делал давненько, да чет так и недошли руки доделать пример так же без товаров и на опенкарт.

Надіслати

27 минут назад, pimur сказал:

Так у Вас товаров то и нету вроде, Статьи что добавленны останутся в таком же неряшливом виде?

Вам надо 

И я бы сделал шаблон с нуля, сохранив всю структуру сайта + все же переверстать и где то улучшить вид самих категорий.

Делал давненько, да чет так и недошли руки доделать пример так же без товаров и на опенкарт.

что конкретно предлагаете?

Надіслати

Я не думаю что тут есть готовый шаблон под вашу тематику. Собственно создать с нуля учтя вашу специфику, переверстать все статьи и упорядочить их в единый вид, некоторые разделы можно сделать по типу лендингов( но тут надо вообще понять в какую сторону двигаться. Вы показали свой сайт сейчас и все. Наверно надо обсуждать, так как у Вас нет конкретики, стучите в Скайп в профиле есть

Отправлено через Tapatalk

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.