Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

СРОЧНО НУЖНО ДОРАБОТАТЬ САЙТ

Recommended Posts

Срочно нужен человек, который смог бы доработать, и довести до ума сайт mayza.ru

От вас посмотреть на ваш взгляд, что нужно этому сайту, и сколько будет стоить, его оптимизировать.

Вопросы и обсуждения в личку.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Жесть просто! Я так понимаю тут только одни айфоны? Лучше сделать на каждую серию по лендингу, то что щас это нечто, без обид.

А довести до ума в этом случае, надо брать и с нуля все делать, а для этого нужно тз и т.д.

Змінено користувачем freefighteer
Надіслати

Огласите бюджет, пожалуйста.

Сначала скажите что вы считаете нужным изменить на данном сайте, и сколько это будет стоить, тогда мы поговорим о бюджете)

Надіслати

Жесть просто! Я так понимаю тут только одни айфоны? Лучше сделать на каждую серию по лендингу, то что щас это нечто, без обид.

А довести до ума в этом случае, надо брать и с нуля все делать, а для этого нужно тз и т.д.

Тут только айфоны и будут) с нуля может и не надо делать, а поработать с  тем что есть)

Надіслати

Тут только айфоны и будут) с нуля может и не надо делать, а поработать с  тем что есть)

Напишите мне в личку реальную цель которую хотите получить от интернет-магазина, может помогу с ним.

Змінено користувачем freefighteer
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.