29aleksey Опубліковано: 20 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 20 січня 2020 @AlektroNik добрый день в личку напишите ссылку на сайт чтобы я посмотрел что там и как ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... krashman Опубліковано: 25 січня 2020 Share Опубліковано: 25 січня 2020 @29aleksey было бы интересно, если бы вместо просто какого-то изображения можно было вывести мини-карточку товара (слайдер с точками): рекомендуемого или со скидкой, назначенного вручную, с целью повышения внимания к конкретному товару: у некоторых крупных ритейлеров встречал такую реализацию: выводят некий промотовар, к которому надо повысить внимание. как идея? может быть даже есть уже в планах? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 25 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 січня 2020 @krashman спасибо, записал себе в доработки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexSlayer89 Опубліковано: 27 січня 2020 Share Опубліковано: 27 січня 2020 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста. Подписка One templatemonster. Установлен в шаблоне по умолчанию megamenu. Опенкарт 3.0.2 . Как выровнять по центру категории в горизонтальном меню? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2020 @AlexSlayer89 в смысле установлен по умолчанию в шаблоне ?? я меню не в какой шаблон не ставил.... покажите мне этот шаблон ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asazat Опубліковано: 28 січня 2020 Share Опубліковано: 28 січня 2020 А можно отключить вертикальное меню на главной странице? Вроде бы есть переключатель "Меню открыто на Главной странице", но он не срабатывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 29 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2020 @asazat а причем меню открыто на главной к его отключению ? вы можете поставить тогда горизонтальное меню если вам вертикальное не нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergik26 Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlektroNik Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 2 часа назад, sergik26 сказал: Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? У меня тоже Остор 2.3 и шаблон Лайтшоп. Алексей сейчас занимается адаптацией. Процесс идет, но само собой есть нюансы. Цену за интеграцию в шаблон пока не сказал, я надеюсь не дорого возьмет ))) Вот и Вы вовремя подоспели. Кстати и вопрос интересный Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 30 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2020 @sergik26 Как вариант сделать через произвольные ссылки заголовок делать как у них подкатегория и не ставить на нее ссылку а ниже уже пункты 3 уровня с ссылкой на нужную страницу и вот тогда получится ну а категории в меню можете сами ставить или не ставить или только произвольные ссылки делать ! Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
krashman Опубліковано: 25 січня 2020 Share Опубліковано: 25 січня 2020 @29aleksey было бы интересно, если бы вместо просто какого-то изображения можно было вывести мини-карточку товара (слайдер с точками): рекомендуемого или со скидкой, назначенного вручную, с целью повышения внимания к конкретному товару: у некоторых крупных ритейлеров встречал такую реализацию: выводят некий промотовар, к которому надо повысить внимание. как идея? может быть даже есть уже в планах? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 25 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 25 січня 2020 @krashman спасибо, записал себе в доработки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexSlayer89 Опубліковано: 27 січня 2020 Share Опубліковано: 27 січня 2020 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста. Подписка One templatemonster. Установлен в шаблоне по умолчанию megamenu. Опенкарт 3.0.2 . Как выровнять по центру категории в горизонтальном меню? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 27 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2020 @AlexSlayer89 в смысле установлен по умолчанию в шаблоне ?? я меню не в какой шаблон не ставил.... покажите мне этот шаблон ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asazat Опубліковано: 28 січня 2020 Share Опубліковано: 28 січня 2020 А можно отключить вертикальное меню на главной странице? Вроде бы есть переключатель "Меню открыто на Главной странице", но он не срабатывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 29 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2020 @asazat а причем меню открыто на главной к его отключению ? вы можете поставить тогда горизонтальное меню если вам вертикальное не нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergik26 Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlektroNik Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 2 часа назад, sergik26 сказал: Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? У меня тоже Остор 2.3 и шаблон Лайтшоп. Алексей сейчас занимается адаптацией. Процесс идет, но само собой есть нюансы. Цену за интеграцию в шаблон пока не сказал, я надеюсь не дорого возьмет ))) Вот и Вы вовремя подоспели. Кстати и вопрос интересный Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 30 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2020 @sergik26 Как вариант сделать через произвольные ссылки заголовок делать как у них подкатегория и не ставить на нее ссылку а ниже уже пункты 3 уровня с ссылкой на нужную страницу и вот тогда получится ну а категории в меню можете сами ставить или не ставить или только произвольные ссылки делать ! Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexSlayer89 Опубліковано: 27 січня 2020 Share Опубліковано: 27 січня 2020 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста. Подписка One templatemonster. Установлен в шаблоне по умолчанию megamenu. Опенкарт 3.0.2 . Как выровнять по центру категории в горизонтальном меню? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 27 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 27 січня 2020 @AlexSlayer89 в смысле установлен по умолчанию в шаблоне ?? я меню не в какой шаблон не ставил.... покажите мне этот шаблон ! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asazat Опубліковано: 28 січня 2020 Share Опубліковано: 28 січня 2020 А можно отключить вертикальное меню на главной странице? Вроде бы есть переключатель "Меню открыто на Главной странице", но он не срабатывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 29 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2020 @asazat а причем меню открыто на главной к его отключению ? вы можете поставить тогда горизонтальное меню если вам вертикальное не нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergik26 Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlektroNik Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 2 часа назад, sergik26 сказал: Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? У меня тоже Остор 2.3 и шаблон Лайтшоп. Алексей сейчас занимается адаптацией. Процесс идет, но само собой есть нюансы. Цену за интеграцию в шаблон пока не сказал, я надеюсь не дорого возьмет ))) Вот и Вы вовремя подоспели. Кстати и вопрос интересный Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 30 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2020 @sergik26 Как вариант сделать через произвольные ссылки заголовок делать как у них подкатегория и не ставить на нее ссылку а ниже уже пункты 3 уровня с ссылкой на нужную страницу и вот тогда получится ну а категории в меню можете сами ставить или не ставить или только произвольные ссылки делать ! Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
asazat Опубліковано: 28 січня 2020 Share Опубліковано: 28 січня 2020 А можно отключить вертикальное меню на главной странице? Вроде бы есть переключатель "Меню открыто на Главной странице", но он не срабатывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 29 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 29 січня 2020 @asazat а причем меню открыто на главной к его отключению ? вы можете поставить тогда горизонтальное меню если вам вертикальное не нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sergik26 Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlektroNik Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 2 часа назад, sergik26 сказал: Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? У меня тоже Остор 2.3 и шаблон Лайтшоп. Алексей сейчас занимается адаптацией. Процесс идет, но само собой есть нюансы. Цену за интеграцию в шаблон пока не сказал, я надеюсь не дорого возьмет ))) Вот и Вы вовремя подоспели. Кстати и вопрос интересный Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 30 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2020 @sergik26 Как вариант сделать через произвольные ссылки заголовок делать как у них подкатегория и не ставить на нее ссылку а ниже уже пункты 3 уровня с ссылкой на нужную страницу и вот тогда получится ну а категории в меню можете сами ставить или не ставить или только произвольные ссылки делать ! Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sergik26 Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlektroNik Опубліковано: 30 січня 2020 Share Опубліковано: 30 січня 2020 2 часа назад, sergik26 сказал: Добрый день! Заинтересовал Ваш модуль. У меня Остор 2.3, шаблон Лайтшоп. В теме поддержки про адаптацию к Лайтшопу почитал и так понимаю, что больших сложностей с адаптацией не возникнет. Я больше склоняюсь к горизонтальному меню на всю ширину экрана, но меня интересует кастомное меню. Потому что подкатегорий будет огромное количество, а в мега меню мне нужно вывести только самые популярные. Также хочу разбить эти подкатегории "По бренду", "По типу", "По цвету" и т.д. Примерно как здесь http://prntscr.com/quzrnl Но я не хочу делать из "По бренду", "По типу", "По цвету" подкатегории! Хочу сделать их простым некликабельным текстом! Позволит Ваш модуль реализовать эту хотелку? И смогу ли я сам это сделать без знания HTML? У меня тоже Остор 2.3 и шаблон Лайтшоп. Алексей сейчас занимается адаптацией. Процесс идет, но само собой есть нюансы. Цену за интеграцию в шаблон пока не сказал, я надеюсь не дорого возьмет ))) Вот и Вы вовремя подоспели. Кстати и вопрос интересный Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 30 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 січня 2020 @sergik26 Как вариант сделать через произвольные ссылки заголовок делать как у них подкатегория и не ставить на нее ссылку а ниже уже пункты 3 уровня с ссылкой на нужную страницу и вот тогда получится ну а категории в меню можете сами ставить или не ставить или только произвольные ссылки делать ! Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mexlist Опубліковано: 4 лютого 2020 Share Опубліковано: 4 лютого 2020 (змінено) Добрый день! Будет ли работаь для последней ocStore? И еще не могу разобраться в скорости загрузки страницы. С вашим модулем плучается, что загрузка идет медленне https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=RU&url=http%3A%2F%2Fmmpro.waterfilter.in.ua%2F&tab=mobile 77 % показывает. А без модуля больше 90% Это можно как-то привести в соответствие? -И поддерживается ли мультисайтовость? Змінено 4 лютого 2020 користувачем mexlist добавил еще вопрос Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 8 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 8 лютого 2020 нет мультимагазина, а на скорость может влиять много факторов.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Cvtvita Опубліковано: 15 лютого 2020 Share Опубліковано: 15 лютого 2020 (змінено) Вопрос решен! Спасибо автору Змінено 15 лютого 2020 користувачем Cvtvita Ошибка Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 15 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 15 лютого 2020 @Cvtvita я бы выдал ключ если бы видел сообщение от вас .. я его не где не получал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
o9uH Опубліковано: 16 лютого 2020 Share Опубліковано: 16 лютого 2020 В 25.07.2016 в 05:06, 29aleksey сказал: Добавил версию для Opencart / Ocstore 15 ! Автоматическое создание меню ! У вас в описании модуля нет в совместимых 1.5, а на ОкСтор 1.5.5.1.2 подойдет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 16 лютого 2020 @o9uH вот такой вид меню для 15 движка http://mymodule.waterfilter.in.ua/ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
pips Опубліковано: 18 лютого 2020 Share Опубліковано: 18 лютого 2020 В коде мега меню есть упоминание о подкатегориях? Если есть то как оно называется, потому что я посмотрел, ни sub_category ни child нету. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 18 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 18 лютого 2020 @pips ?? ну как бы на демо видно что есть подкатегории Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro
Ma4kopes Опубліковано: 21 лютого 2020 Share Опубліковано: 21 лютого 2020 (змінено) Здравствуйте, ошибка Цитата the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0 Написал в ЛС Змінено 21 лютого 2020 користувачем Ma4kopes Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 21 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 21 лютого 2020 @Ma4kopes в личку написали .. тут зачем писать ? )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 076 переглядів gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 540 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 96 009 переглядів katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 359 переглядів 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
thelenetski Опубліковано: 28 лютого 2020 Share Опубліковано: 28 лютого 2020 (змінено) ... Змінено 28 лютого 2020 користувачем thelenetski Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linuxstomp Опубліковано: 19 березня 2020 Share Опубліковано: 19 березня 2020 @aleksey29 Для монемейкер 2 подойдет ваш модуль? Может кто уже тестировал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 19 березня 2020 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2020 @linuxstomp добрый день . ставил на днях .... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Вперед Сторінка 15 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18
diralexandr Опубліковано: 27 березня 2020 Share Опубліковано: 27 березня 2020 Модуль очень хороший, спасибо большое @29aleksey Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Supersmerch Опубліковано: 31 березня 2020 Share Опубліковано: 31 березня 2020 Добрый день. Купил модуль. В качестве основного домена указал текущий - с www и на http, но после запуска будет без www и на https С этим будут проблемы? Если да, то как их избежать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts