Petro1515 Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 1. в шаблоне перенести весь блок <?php if ($products) { ?> <h3><?php echo $text_related; ?></h3> <div class="row"> ... до<ul class="nav nav-tabs"> 2. сделать это с помощью jquery 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 я тоже с Украины, но это русскоязычный форум по opencart поэтому если хотите чтобы Вас все поняли - пишите на русском языке 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 я тоже с Украины, но это русскоязычный форум по opencart поэтому если хотите чтобы Вас все поняли - пишите на русском языке И что? Вы не поняли что он написал? А если бы он написал на английском, вы бы его тоже послали бы? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 так я то его понял, а форумчане из других стран не поймут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) да какая разница кто и как пишет, хоть на китайском, вот тут помогут всех понять translate.google.ru Змінено 1 травня 2016 користувачем ArtenPitov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 я тоже с Украины, но это русскоязычный форум по opencart поэтому если хотите чтобы Вас все поняли - пишите на русском языке 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 я тоже с Украины, но это русскоязычный форум по opencart поэтому если хотите чтобы Вас все поняли - пишите на русском языке И что? Вы не поняли что он написал? А если бы он написал на английском, вы бы его тоже послали бы? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 так я то его понял, а форумчане из других стран не поймут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) да какая разница кто и как пишет, хоть на китайском, вот тут помогут всех понять translate.google.ru Змінено 1 травня 2016 користувачем ArtenPitov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 я тоже с Украины, но это русскоязычный форум по opencart поэтому если хотите чтобы Вас все поняли - пишите на русском языке И что? Вы не поняли что он написал? А если бы он написал на английском, вы бы его тоже послали бы? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 так я то его понял, а форумчане из других стран не поймут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) да какая разница кто и как пишет, хоть на китайском, вот тут помогут всех понять translate.google.ru Змінено 1 травня 2016 користувачем ArtenPitov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 так я то его понял, а форумчане из других стран не поймут 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) да какая разница кто и как пишет, хоть на китайском, вот тут помогут всех понять translate.google.ru Змінено 1 травня 2016 користувачем ArtenPitov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 (змінено) да какая разница кто и как пишет, хоть на китайском, вот тут помогут всех понять translate.google.ru Змінено 1 травня 2016 користувачем ArtenPitov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jvz Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 значить я помиляюся Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 1 травня 2016 Share Опубліковано: 1 травня 2016 Підтримка укромовної версії де знаходиться? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Otvet Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 [emoji3] а я по картинке понял о чем речь Желательно так не делать Лучше выводить в правый блок Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jvz Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь.нічого проти української мови не маю і сам на ній розмовляюя мав на увазі, що Вас більше людей б зрозуміли і змогли допомогти, якщо Ви написали б російською мовою Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Варез] Потрібно опис, відгуки переставити на місце рекомендовані товари
Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Спасибо всем за поддержку, я русской хорошо не знаю, так писал на украинском языке. Кому не понравилось извиняюсь. Хочу особенно поблагодарить за отзыв chukcha. Я поменял местами как вы сказали и меня получилось фото 7, а нужно чтобы получилось вот так фото 8 Не весть код был перемешен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kiyoshi Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 (змінено) Собственно держите.product.tpl.zip Змінено 2 травня 2016 користувачем Kiyoshi Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petro1515 Опубліковано: 2 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 2 травня 2016 Собственно держите.product.tpl.zip Благодарю за помощь! Помогите сделать так как предыдущий этот файл переставить местами отзивы и рекомендуемые, Целый день потратил не получается. Шаблон JORNAL 2 product.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 2 травня 2016 Share Опубліковано: 2 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Petro1515 Опубліковано: 3 травня 2016 Автор Share Опубліковано: 3 травня 2016 Печалько... Тему покупал? Нет, я скачал бесплатно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shoputils Опубліковано: 3 травня 2016 Share Опубліковано: 3 травня 2016 Тогда явно не по адресу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts