Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Как внести изменения в файл heder.tpl с установленым vqmod


seregane

Recommended Posts

Здравствуйте не могу внести изменения в файл heder.tpl, на любые изменения в файле, сайт ни как не рагирует, установлений vqmod люди говорят что он всему вина но как с этим боротся. После внесения изменений в файле heder.tpl, все файлы с папки vqcache удалил, checked.cache, mods.cache. тоже удали, после обновления станицы все файлы возобновились без моих изменений то есть файл vq2-system_modification_catalog_view_theme_default_template_common_header.tpl востановился старый без моих изменений. Помогите, третий день голову ломаю. 

Змінено користувачем seregane
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


дополнения-модификации колесико вверху очиститьь кэш модификаций

Спасибо вам, О великий, все умничают ти мал я ни чего не шарю а ответ на все мои страдания поместился в одной трочке,  :eek:

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.