Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

После обновления до OpenCart 2.2.0.0 ошибка "Notice: Error: Could not load template..."

Epod

Recommended Posts

Добрый день!

Провели обновления:

"Доступно обновление следующих скриптов:
OpenCart 2.2.0.0:"

После этого перестал работать сайт - выдается ошибка:

Notice: Error: Could not load template /home/public_html/axiomabio.com/catalog/view/theme/common/column_left! in /home/public_html/axiomabio.com/system/modification/system/engine/loader.php on line 45

Возможно ли исправить эту ошибку своими силами? Специалистов в OpenCart у нас нет.

Спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

"Доступно обновление следующих скриптов:

OpenCart 2.2.0.0:"

Это softaculos прислал?

Если у вас дефолтный шаблон без модулей то можно попробовать скачать opencart 2.2 с официального сайта и заменить файлы.

Надіслати

Можно, восстановить из бекапов. И не делать больше таких обновлений необдуманных.

Выводы сделаны, инициативным указано :) .

Я Вас правильно понял, что искать (и исправлять) причину долго и затратно, проще откатиться до последнего бэкапа?

Надіслати

Возможно ли исправить эту ошибку своими силами? Специалистов в OpenCart у нас нет.

Поэтому и дал такой совет. Специалисту может быть быстро, для Вас же на долго может затянуться. Поэтому если каждый день резервную делаете (а я думаю, что делаете) - то потратить 10 мин на восстановление из бекапа будет намного быстрее.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.