alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Добрый день уважаемые. Быть может и не в тут тему пишу, но... Вопрос возник такой. Есть "ocStore © 2009-2016 Все права защищены.Версия 1.5.5.1.1 SEO CMS 5.19.0 (Professional) - CartSMS". В админке есть Заказы - http://screencast.com/t/f7eAIz46mVAF В самом заказе есть вкладка - История - http://screencast.com/t/om4g0OQTz На ней есть кнопка - Добавить историю - http://screencast.com/t/UZiynCyU Хочу узнать какой модуль php вызывает эта кнопка, а точнее какую функцию. Это можно как то понять? Причина в том, что при выборе статуса заказ - Сделка завершена - и при нажатии кнопки "Добавить историю" - отправляется смс уведомление клиенту. Хочу перехватить эту процедуру. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 SEO CMS 5.19.0 (Professional) Откуда этот модуль у вас ? В списках купивших его на форуме Вас нет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Товарищ попросил помочь ему в работе Интернет-магазина. Я не могу сказать откуда у него модуль. Это касается моей проблемы? Нужна знать "откуда взялся модуль"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Откуда этот модуль у вас ? В списках купивших его на форуме Вас нет. Он имеет в виду не тот модуль. А этот я покупал :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Он имеет в виду не тот модуль. А этот я покупал :) А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Товарищ попросил помочь ему в работе Интернет-магазина. Я не могу сказать откуда у него модуль. Это касается моей проблемы? Нужна знать "откуда взялся модуль"? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Откуда этот модуль у вас ? В списках купивших его на форуме Вас нет. Он имеет в виду не тот модуль. А этот я покупал :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Он имеет в виду не тот модуль. А этот я покупал :) А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Он имеет в виду не тот модуль. А этот я покупал :) А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 А, это Вы :) Вопрос снимается. Лицензия имеется Только другой вопрос - а чего вы используете такую старую версию модуля и не обновитесь (кстати это тоже ввело в заблуждение, обычно старыми версиями пользуются те кто сами знаете где скачали) ? :) Все же у вас 5 -я а актуальная уже 15 -я Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Я боюсь Вас! :-D Вы очень занятой а обновлять сам я точно не возьмусь :lol: Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poetiq Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Да ладно :) Я всегда помогаю. То что занятый то да, работаю, не сачкую Но это не мешает помогать пользователям, который легально приобрели модуль Поставите меня в очередь? :) И по теме если Вы знаете то я был бы просто счастлив за ответ :rolleyes: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Подключите профайлер и смотрите, что выпоняется Я начинающий в этом деле. Как его подключить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 (змінено) Господа, а можно всё же по теме? Как узнать, какой модуль php (либо функция) вызывается, когда я в админке нажимаю кнопку "Добавить историю" $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: Змінено 12 березня 2016 користувачем Otvet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Как узнать какой модуль выполняет кнопка
alljoke Опубліковано: 12 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 12 березня 2016 $('#button-history').on('click', function() { ... $.ajax({ url: 'index.php?route=sale/order/api&token=67863dbae881b5c02094ea7a15a7f6f8&api=api/order/history&order_id=222', type: 'post', dataType: 'json', .... }); обратите внимание на $.ajax({ url: что может означать этот ajax ?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pantagruel964 Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 Есть здесь стоящий профайлер? Старенький ошибки выдает. http://www.profilesql.com/download/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
shoputils Опубліковано: 12 березня 2016 Share Опубліковано: 12 березня 2016 что может означать этот ajax ?? Означает, что обработчик кнопки находиться в admin/controller/sale/order.php в методе api(). 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts