Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Автоматическое приведение телефонов клиентов к единому виду


Moonwalker

Recommended Posts

Привет, сообщество!

 

Не существует ли какого-то решения, которое при оформлении заказа (регистрации) клиентом приводило бы номера телефонов к единому виду. Типа, ввел человек 8-911-123-23-32, или 9111232332, а система в базу его добавила как, допустим, +79111232332. Ну и так далее. По сути, нужно, убирать все знаки кроме первого плюса (или потом дробить полученное на +7 (911) 123-23-32, допустим), менять 8 на +7, если телефон начинается с восьмерки, и в случае, если телефон начинается с девятки (при этом - десятизначный), то добавлять в начало +7. С исключениями, допустим, когда телефон прямой городской или типа того.

Про маски знаю, сейчас речь не о них. Да и на удобную маску всегда найдется экземпляр, который после +7 начнет вводить телефон с 8ки, в итоге вплоть до потери последней цифры ))

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.