Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Удобная обработка заказов в opencart, не знаю как спросить


lexalex83

Recommended Posts

Скажите кто нибудь пожалуйста, существует ли какая нибудь технология и или программа на локальном компе имеющая доступ к базе сайта или  модуль к опенкарту с технологиями ajax..

 

Вобщем я хочу для обработки заказов иметь динамически обновляющуюся в реальном времени таблицу например, заказов. Чтобы не надо было каждый раз обновлять страницу, нет ли там новых заказов, чтобы сразу вдеть детали заказа не нажимая на "просмотр", не ждать долго обновления страницы. Появился новый заказ - хоп в таблице заказов новая строчка, и цвет строки - это статус заказа, плюс строки группируются по статусам. И чтоб не надобыло постоянно проверять почту,  обновлять админку опенкарта и т.п. вобщем хочется чтобы была та же админка но на ajax. либо что то подобное. 

существует ли?  :|

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 3 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.