Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено?..] Opencart+Wordpress= единая карта сайта.

Recommended Posts

Здравствуйте камрады! установил я wordpress в отдельную папку на своём сайте, и незамедлительно встал вопрос, как объединить этих двух зверьков в одну карту сайта? хочется чтобы "Яндекс" и "Гугл" индексировали блог не меньше чем сайт. 

Змінено користувачем jnxjn
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

А зачем вы ставили WP вообще ? :?

Что "блогов" в opencart не хватает ?

Надіслати

Да что вы такое говорите! быстренько пробежался взглядом, и ничего интересного не увидел. Поделитесь ссылками? И от совета не откажусь :)

Змінено користувачем jnxjn
Надіслати

Да что вы такое говорите! быстренько пробежался взглядом, и ничего интересного не увидел. Поделитесь ссылками? И от совета не откажусь :)

Серьезно ?

SEO CMS TOP

У серии SEO CMS разных версий  - уже ~4900 официальных пользователей

И полная интеграция opencart

Надіслати

ммм, вот оно что, спасибо. буду изучать

И самое главное полная интеграция и перелинковка с отзывами, товарами, категориями товаров,  меню, sitemap и т п

Надіслати

Здравствуйте камрады! установил я wordpress в отдельную папку на своём сайте, и незамедлительно встал вопрос, как объединить этих двух зверьков в одну карту сайта? хочется чтобы "Яндекс" и "Гугл" индексировали блог не меньше чем сайт.

https://support.google.com/webmasters/answer/75712

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.