spoonyto Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 (змінено) Всем привет, как безполезнено переехать на новую версию open'a? Я имею ввиду без потери модулей и структуры сайта. Удалить и залить по новой? Везде только как с 1.5 уйти на новую версии, а как быть в моем случае? Змінено 8 вересня 2015 користувачем spoonyto Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtemPitov Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 на гид хабе смотрите какие файлы были правленый Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Нет смысла особого.Последняя версия 2.0.3.1, зачем переезжать на промежуточную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 Смысл есть 2.0.0.0 отличается от 2.0.3.1 И в некоторых моментах чувствительно. По крайней мере разницу в этих двух ветках я почувствовал при тестировании. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Вот в упор не могу понять чем OC2 лучше 1.5 и зачем на него переходить... Админка дрянь, провел опрос клиентов (90% сказали на 1,5 удобнее)Скорость работы таже, новых функций кроме извращенного vqmod практически нету... Все теже грабли только в профиль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Держись Waha сейчас тебе заклюют те , кто считает не так)))). Моё мнение схоже.При наличии 1.5.5.1.2 + шаблон адаптивный плевать на все ненужные новшества в двойке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Встановлення та оновлення Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Tom Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Нет смысла особого.Последняя версия 2.0.3.1, зачем переезжать на промежуточную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 Смысл есть 2.0.0.0 отличается от 2.0.3.1 И в некоторых моментах чувствительно. По крайней мере разницу в этих двух ветках я почувствовал при тестировании. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Вот в упор не могу понять чем OC2 лучше 1.5 и зачем на него переходить... Админка дрянь, провел опрос клиентов (90% сказали на 1,5 удобнее)Скорость работы таже, новых функций кроме извращенного vqmod практически нету... Все теже грабли только в профиль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Держись Waha сейчас тебе заклюют те , кто считает не так)))). Моё мнение схоже.При наличии 1.5.5.1.2 + шаблон адаптивный плевать на все ненужные новшества в двойке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Встановлення та оновлення Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 8 вересня 2015 Share Опубліковано: 8 вересня 2015 Смысл есть 2.0.0.0 отличается от 2.0.3.1 И в некоторых моментах чувствительно. По крайней мере разницу в этих двух ветках я почувствовал при тестировании. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Вот в упор не могу понять чем OC2 лучше 1.5 и зачем на него переходить... Админка дрянь, провел опрос клиентов (90% сказали на 1,5 удобнее)Скорость работы таже, новых функций кроме извращенного vqmod практически нету... Все теже грабли только в профиль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Держись Waha сейчас тебе заклюют те , кто считает не так)))). Моё мнение схоже.При наличии 1.5.5.1.2 + шаблон адаптивный плевать на все ненужные новшества в двойке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Встановлення та оновлення Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ocdev_pro Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Вот в упор не могу понять чем OC2 лучше 1.5 и зачем на него переходить... Админка дрянь, провел опрос клиентов (90% сказали на 1,5 удобнее)Скорость работы таже, новых функций кроме извращенного vqmod практически нету... Все теже грабли только в профиль Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Держись Waha сейчас тебе заклюют те , кто считает не так)))). Моё мнение схоже.При наличии 1.5.5.1.2 + шаблон адаптивный плевать на все ненужные новшества в двойке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Встановлення та оновлення Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Tom Опубліковано: 12 вересня 2015 Share Опубліковано: 12 вересня 2015 Держись Waha сейчас тебе заклюют те , кто считает не так)))). Моё мнение схоже.При наличии 1.5.5.1.2 + шаблон адаптивный плевать на все ненужные новшества в двойке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Встановлення та оновлення Переезд с 2.0.0.0 на 2.0.1.1
spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtemPitov Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? Ну да, обновления это в основном исправления багов предыдущей версии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Перенос магазина с opencart 1.5 на 3.0 Автор: Poljot, 22 серпня 2022 обновление перенос 7 відповідей 927 переглядів buslikdrev 23 серпня 2022 [Поддержка] Доработка моих модулей Автор: Vice, 20 жовтня 2019 доработка разработка (і ще %d) Теги: доработка разработка установка 0 відповідей 860 переглядів Vice 21 жовтня 2019 Модуль Автоматическое обновление курса валют по курсу ЦРБ и НБУ [Поддержка] Автор: OlenchenkoA, 15 березня 2017 currenct update (і ще %d) Теги: currenct update autoupdate 1 відповідь 1 683 перегляди Ser85 4 березня 2018 [Поддержка] Модификатор загрузки расширений oc2 Автор: chick, 27 вересня 2016 расширения модули установка 0 відповідей 1 103 перегляди chick 27 вересня 2016 Модуль Обновление цены при выборе опции c AJAX [Поддержка] 1 2 3 Автор: cmd, 30 листопада 2013 options price live price (і ще %d) Теги: options price live price update опции 52 відповіді 10 203 перегляди vastrel 11 лютого 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
spoonyto Опубліковано: 14 вересня 2015 Автор Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Так, чисто теоритечески у меня есть файл a.php - я в нём уже кое-что правил. Можно ли эти два файлика в одно слить, но не мануально, каким нибудь инструментом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ocdev_pro Опубліковано: 14 вересня 2015 Share Опубліковано: 14 вересня 2015 Да я обновится из-за сеопро хочу, сайт мультиязычный - 3 языка. Мне нужны урлы под каждый язык для продвижения. ArtenPitov, и только те правленные файлы обновлять? В 1.5 работает отлично новый SeoPro и даже мультиязычность))) Нужно всего лишь немного покурить мануал )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts