Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Подскажите модуль для вывода определенных товаров (типа модуля Рекомендуемые)

gidrik

Recommended Posts

Добрый день.

Подскажите пожалуйста модуль, с помощью которого можно выводить нужные товары в боковую часть сайта - типа модуля _ttp://info.dvigok.com.ua/plagin-module/модуль-наиболее-популярные-товары-дл.html

только под версию OCStore 1.5.5.1.2.

Змінено користувачем afwollis
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, но это немного не то.

Я бы хотел модуль, который будет выводить товары в боковом меню списком, каждый товар которого по возможности можно открывать, как в старом модуле.

Надіслати

лол.

там описан мой модуль RecentlyViewed.

если настроено и нет просмотренных посетителем - выводятся автоматически общие популярные.

Надіслати

Вот нужен такой же, только с перламутровыми пуговицами, а если быть точнее - хочу найти подобный модуль, чтобы товары отображались точно так же, как в вашем, но чтобы товары для отображения можно было выбирать самостоятельно.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.