Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

gidrik

Користувачі
  
  • Публікації

    171
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

8 140 переглядів профілю

gidrik's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

7

Репутація

  1. Перепробував різні варіанти - не допомогло. Все рівно пише 70 грн. незалежно від суми замовлення.
  2. Добрий день. Підкажіть, знайшов ще одну помилку після оновлення - некорректно розраховується вартість доставки: незалежно від суми замовлення пише вартість 70 грн: Пробовув в налаштуваннях міняти значення у вкладці Відправлення: змінював Оголошену вартісь та прибирав Оголошену вартість за замовчуванням - це не допомогло. В чому ще може бути справа?
  3. Добрий день. Підкажіть, оновив модуль до останньої версії, наче все працює, але в налаштуваннях модуля (Бази даних) не відображаються Відділення та дата оновлення відділеннь: Так повинно бути чи я щось неправильно зробив?
  4. А що саме не нормально оновлюється? Я залишив версію 3.5 - все оновлюється і по крону і вручну.
    Модуль відмінно виконує свої функції! Придбав модуль з адаптацією і налаштуванням - автор адаптував його до мого магазину і допоміг все налаштувати як треба. Зараз повідомлення про надходження товару автоматично розсилаються клієнтам без втручання менеджера - що і треба було від модуля. Рекомендую!
  5. Дякую автору - все налаштував, модуль працює як треба!
  6. Добрий день. Не працює модуль. Велике прохання до автора відповісти на питання в ЛС.
  7. Подскажите, а можно ли где-то в cloud google API посмотреть количество переведенных символов и собственно их остаток? Или Та можно увидеть только баланс в $?
  8. ^([a-z0-9_-]+\.)*[a-z0-9_-]+@[a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)*\.[a-z]{2,6}$ - я использую данное выражение проверки e-mail в Simple. Я так понимаю для Симплы это решение (с модификатором i) не подходит?
  9. Добрый день. Подниму темку - есть выражение проверки e-mail: ^([a-z0-9_-]+\.)*[a-z0-9_-]+@[a-z0-9_-]+(\.[a-z0-9_-]+)*\.[a-z]{2,6}$ Оно не пропускает заглавные буквы в почте, как исправить, чтобы клиент мог вводить как заглавные так и строчные буквы?
  10. Есть XML файл (сгенерирован с сайта на Opencart) - данный XML загружен в генератор XML от Розетки (pricecreator). Розетка прислала ряд замечаний по XML (исправить названия товаров, убрать ссылки с описания, заменить фото и т.д.). Необходимо исправить данные замечания, чтобы XML файл прошел проверку от Rozetka. Всего в выгрузке около 500 товаров. Буду ждать предложений по данной работе.
  11. Добрый день. Купил модуль с установкой и настройкой. Написал Вам в ЛС.
    Модуль просто супер!!! Ускоряет работу в разы! Установка с настройкой заняли не более 20 минут, инструкция по установке очень подробная. Спасибо автору!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.