Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Это надо переверстать блок меню в header.tpl

И взять любой HTML модуль понимающий PHP и $this opencart и добавить скрипт в документ

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Это надо переверстать блок меню в header.tpl

И взять любой HTML модуль понимающий PHP и $this opencart и добавить скрипт в документ

у меня меню модулем, залил и добавил путь в header jquery-menu-aim.js, в tpl-ку модуля добавляю скрипт но что то у меня не получается. уже весь день отмучился..

Надіслати

Амазон-меню? а зачем выдумывать велосипеды, если уже есть Тойота

а эта Тойота  делает то что делает этот скрипт? :)

http://habrahabr.ru/post/171905/

Змінено користувачем andzaaa
Надіслати

смотря что вас в нем заинтеросовало, доп картинки в меню? да...в амазон меню они называются Sprite
я не особо присматривался, но похоже очень...(но лучше не покупайте, а пилите скрипт) а то потом еще обвините в чем))) много вас тут таких...после войны бродит)))))))) :-D

у меня меню есть с функционалом по богатее той Тойоты, я не ищу модуль меню. суть другая для чего надо то что надо.
И еще раз повторно: http://habrahabr.ru/post/171905/
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.