Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Kamaz

Пользователи
  
  • Публикаций

    221
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

Достижения Kamaz

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Последние медали

9

Репутация

  1. Хто підкаже, в яку сторону копати? Листи доходять, в спам не попадають, але при цьому логотип не відображається, хоча в тексті листа є. І звідки він бере логотип?
  2. Тобто якщо в мене є прописаний урл (не по правилах модуля) і зміна не доречна, вимикаю опцію актуалізації і старий урл чіпати не буде? Детальніше розпишу Сайт, якому більше 5 років На ньому посилання прописані вручну і по правилах, в яких вже відповідно логіки не знайдеш Відповідно, якщо вже прописаний урл - чи не буде його чіпати модуль у випадку оновлення товару.
  3. Чи є спосіб штатними інструментами організувати дану генерацію? Чи тільки через встановлення додаткових модулів?
  4. Дякую, просто цікаво стало чи це з шаблону так чи в мене якась помилка. Можливо пригодиться для майбутнього оновлення) Доречі збільшення логотипу не допомагає - тоді зміщається критично в право.
  5. А ніхто не звертав увагу що в вкладці товару позиція "Виробник" стоїть трішки лівіше? JBL EON 612 (mnmkr.com) https://ru.paste.pics/571d09b4217eb800e50a4dc4fb31d58b
  6. Хтось може підказати де змінити зображення для даної сторінки? https://ru.paste.pics/e8d17351298c5621a137c1584074a248
  7. Куплю/закажу адаптацию модуля SeoCMS к шаблону. С предложениями в личку. Если есть готовые файлы - вообще идеальный вариани. Не думаю что я первый кто использует)
  8. До речі автор шаблону каже що адаптацію SeoCMS скоріш за все немає сенсу натискати (в плані кнопку в меню налаштувань) оскільки все працює. Це вірно чи модуль також проводить адаптацію і з шаблоном в плані css?
  9. Дякую за зауваження - вніс корективи в попереднє повідомлення.
  10. До вас як до розробника і особи що здійснює підтримку - тільки одна похвала. Одна із причин чому вирішив змінити шаблон на Ваш - це відношення до продукту і розуміння що він без вагомих на це причин не буде закинутий.
  11. Є в когось приклади як повинно виглядати з шаблоном MoneyMaker? А то поки встановив - все працює, встановилося відразу, модуль мови також став і працює. Можливо в когось є готова адаптація CSS даного модуля до шаблону MoneyMaker - готовий викупити щоб не витрачати час на правки. В комплекті з модулем йшла тільки адаптація для модулю мови.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.