Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Не могу найти файл в корне сайта.

nenadolala

Recommended Posts

Доброго времени суток. У меня нарисовалась вот такая проблемка.В корень сайта прописали скрипт онлайн консультанта. Сейчас он начал глючить и я хочу его удалить. Но не могу найти КУДА именно его прописали. Можно ли как то это выяснить не имея достаточных знаний. Я так понимаю искать надо через фтп, но там куча папок и файлов, боюсь нарушить работу самого сайта. Сайт на Opencart/
PS Человек прописавший это дело не выходит на связь, поэтому обращаюсь к инет сообществу. Спасибо за понимание.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Так остаётся только гадать.Потому как запихать могли и в header.tpl или к примеру в админке  Система-Настройки вкладка сервер в самом низу.

Надіслати

Так остаётся только гадать.Потому как запихать могли и в header.tpl или к примеру в админке  Система-Настройки вкладка сервер в самом низу.

хочу вам сказать БОЛЬШОЕ СПАСИБО за участие....благодаря вашей директории я  все-таки нашел этот скрипт!!!!!!!!!! он находился в header.tpl

вы так уверенно дали мне направление, что я стал там смотреть все подряд и нашел его наконец-то...но главное вы дали мне ту самую нужную  папку...БЛАГОДАРЮ ВАС!!!

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.