karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Всем доброго времени суток! Хотел узнать есть такой плагин для ЧПУ seo pro, только нахожу его на форуме статья 2013 года а где вообще официально последняя версия у меня осStore 1.5.5.1.2. И инструкция какая нибудь свежая! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Хотел узнать есть такой плагин для ЧПУ seo pro ..................................у меня осStore 1.5.5.1.2 Админка. Система-Настройки выбираем магазин ,жмём Изменить. Вкладка Сервер.Тип ЧПУ - Seo Pro. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Вы хотите сказать этот модуль установлен по умолчанию необходимо его только активировать ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Бинго! Именно этим и отличается Ocstore от Opencart .Наличием пред-установленного Seo Pro. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 вот же секси ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 а как это все крутить есть статья, а то включил ничего не изменилось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Если все кошерные настройки Seo Pro соблюдены,то будет и у статей чпу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 ну а что нужно сделать то киньте ссылку я .htaccess включил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Ссылку на что? Миллион выигранный в лотерею? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 А чпу (seo url) заполнены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Вы хотите сказать этот модуль установлен по умолчанию необходимо его только активировать ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Бинго! Именно этим и отличается Ocstore от Opencart .Наличием пред-установленного Seo Pro. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 вот же секси ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 а как это все крутить есть статья, а то включил ничего не изменилось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Если все кошерные настройки Seo Pro соблюдены,то будет и у статей чпу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 ну а что нужно сделать то киньте ссылку я .htaccess включил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Ссылку на что? Миллион выигранный в лотерею? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 А чпу (seo url) заполнены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 вот же секси ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 а как это все крутить есть статья, а то включил ничего не изменилось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Если все кошерные настройки Seo Pro соблюдены,то будет и у статей чпу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 ну а что нужно сделать то киньте ссылку я .htaccess включил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Ссылку на что? Миллион выигранный в лотерею? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 А чпу (seo url) заполнены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 ну а что нужно сделать то киньте ссылку я .htaccess включил Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 Ссылку на что? Миллион выигранный в лотерею? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 А чпу (seo url) заполнены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 1 лютого 2015 Share Опубліковано: 1 лютого 2015 А чпу (seo url) заполнены? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 нет конечно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 1 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2015 но раньше были Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 помогите не работает ЧПУ плагин seo pro, ocStore. я везде включил ЧПУ там дважды выбрал указал seo pro, убрал txt в имени файла .htaccess, очистил кеш. не работает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 С чем помочь то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 погодите я чет не пойму, а модуль seo pro сам ЧПУ не генерирует ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Нет конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Поиск модулей seo pro
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну как с чем по ЧПУ не генерируется, почему его вообще нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 а есть плагины которые сами генерируют ЧПУ и 404 будут отображать где можно будет 301 делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 и в чем тогда прикол плагина я и без плагина сам прописывал в чём суть лампочек я и при свечке могу посидеть...... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 2 лютого 2015 Share Опубліковано: 2 лютого 2015 Ну так если не знаешь или не понимаешь разницы дефолтного Seo и Seo pro , то как минимум почитать можно,в чём же их различие , да и вообще зачем было что то менять в этом. А вот без чтения так и будет ну если свечку лампочкой назвать она гореть ярче не станет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 1 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ну так тебя же просишь помочь ты тролить начинаешь вот и кинул бы ссылку в довесок в чем различия и мне бы помог и другим новичкам. не мы будим умничать про лампочки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karpoc Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Share Опубліковано: 2 лютого 2015 ты в верху Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts