apple Опубліковано: 29 серпня 2011 Share Опубліковано: 29 серпня 2011 Начал верстать шаблон и сразу возникло очень много вопросов, некоторые смог сделать сам, а вот некоторые нет, голову уже сломал, никак не пойму как сделать ((( Переделывать стал шаблон Home electronics трудности возникли вот с чем: На скрине сверху главная страница, здесь есть шапка и края я закруглил, а вот на скрине снизу шапки нет и края не закругленные, без понятия в каком файле надо прописать всё, чтобы на всех страницах была шапка и все края были закругленные. Подскажите пожалуйста! Верстал всё в файлах header.tpl ; home.tpl ; footer.tpl ну и stylesheet.css естественно. Их путь view/theme/моя_тема/template/common Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apple Опубліковано: 29 серпня 2011 Автор Share Опубліковано: 29 серпня 2011 Где вы, великие гуру? Ау, помогите ((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apple Опубліковано: 1 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 1 вересня 2011 кто-нибудь может помочь? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ameganos Опубліковано: 1 вересня 2011 Share Опубліковано: 1 вересня 2011 ты какой файл правил header.tpl? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 1 вересня 2011 Share Опубліковано: 1 вересня 2011 catalog/view/theme/YOUR_THEME/template/account/login.tpl ищем что-то вроде <div style="background: #F7F7F7; border: 1px solid #DDDDDD; padding: 10px; min-height: 210px;"> заменяем на <div style="background: #F7F7F7; border: 1px solid #DDDDDD; padding: 10px; min-height: 210px;-moz-border-radius: 15px; -webkit-border-radius: 15px;"> Вуаля - левый квадратик скруглил углы. Правый - сам ;) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 1 вересня 2011 Share Опубліковано: 1 вересня 2011 UPD: решение для стандартной темы. Поэкспериментировать лучше на ней, чтоб понять что менять. В другой теме такой строчки не найти. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rim89 Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ.для IE есть хаки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 да класть на IE, господа. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Да, про IE вкурсе. Этот способ закругления углов я знаю, но я думал, что тут можно сделать по-другому, т.к. главную страницу я переделал, используя всего 3 файла - header.tpl home.tpl foter.tpi ну и css файл конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да, я смотрю тут немного меня недопоняли, первый скрин - это главная страница сейчас, т.е. шапка присутствует только на главной странице и закругленные края я сделал тоже только на главной, а в планах было сделать так на всех страницах. нижний скрин - это одна из всех побочный страниц. AlexFisher - я ж умру так для каждой страницы края закруглять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) А как тогда в стандартном шаблоне на всех страницах всё закруглено? Там ведь всё картинкой сделано, а не кодом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Вопрос - ответ =) Прям как моя учительница физики Нина Денисовна. "..предметы притягиваются к земле. А почему? Правильно! А потому, что закон всемирного тяготения!" Сам спросил, сам ответил. И в стандартном шабе эти окошки не скруглены. И выводятся они не картинками. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вёрстка шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexFisher Опубліковано: 1 вересня 2011 Share Опубліковано: 1 вересня 2011 UPD: решение для стандартной темы. Поэкспериментировать лучше на ней, чтоб понять что менять. В другой теме такой строчки не найти. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rim89 Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ.для IE есть хаки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 да класть на IE, господа. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Да, про IE вкурсе. Этот способ закругления углов я знаю, но я думал, что тут можно сделать по-другому, т.к. главную страницу я переделал, используя всего 3 файла - header.tpl home.tpl foter.tpi ну и css файл конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да, я смотрю тут немного меня недопоняли, первый скрин - это главная страница сейчас, т.е. шапка присутствует только на главной странице и закругленные края я сделал тоже только на главной, а в планах было сделать так на всех страницах. нижний скрин - это одна из всех побочный страниц. AlexFisher - я ж умру так для каждой страницы края закруглять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) А как тогда в стандартном шаблоне на всех страницах всё закруглено? Там ведь всё картинкой сделано, а не кодом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Вопрос - ответ =) Прям как моя учительница физики Нина Денисовна. "..предметы притягиваются к земле. А почему? Правильно! А потому, что закон всемирного тяготения!" Сам спросил, сам ответил. И в стандартном шабе эти окошки не скруглены. И выводятся они не картинками. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вёрстка шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rim89 Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Если не ошибаюсь, такое решение не прокатывает для ИЕ.для IE есть хаки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EvzeNsx Опубліковано: 2 вересня 2011 Share Опубліковано: 2 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 да класть на IE, господа. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Да, про IE вкурсе. Этот способ закругления углов я знаю, но я думал, что тут можно сделать по-другому, т.к. главную страницу я переделал, используя всего 3 файла - header.tpl home.tpl foter.tpi ну и css файл конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да, я смотрю тут немного меня недопоняли, первый скрин - это главная страница сейчас, т.е. шапка присутствует только на главной странице и закругленные края я сделал тоже только на главной, а в планах было сделать так на всех страницах. нижний скрин - это одна из всех побочный страниц. AlexFisher - я ж умру так для каждой страницы края закруглять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) А как тогда в стандартном шаблоне на всех страницах всё закруглено? Там ведь всё картинкой сделано, а не кодом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Вопрос - ответ =) Прям как моя учительница физики Нина Денисовна. "..предметы притягиваются к земле. А почему? Правильно! А потому, что закон всемирного тяготения!" Сам спросил, сам ответил. И в стандартном шабе эти окошки не скруглены. И выводятся они не картинками. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вёрстка шаблона Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да я-то знаю про хаки)) хотел лишь предупредить ТС, что он не получит закругленных углов в ИЕ при таком методе. Да, про IE вкурсе. Этот способ закругления углов я знаю, но я думал, что тут можно сделать по-другому, т.к. главную страницу я переделал, используя всего 3 файла - header.tpl home.tpl foter.tpi ну и css файл конечно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Да, я смотрю тут немного меня недопоняли, первый скрин - это главная страница сейчас, т.е. шапка присутствует только на главной странице и закругленные края я сделал тоже только на главной, а в планах было сделать так на всех страницах. нижний скрин - это одна из всех побочный страниц. AlexFisher - я ж умру так для каждой страницы края закруглять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) А как тогда в стандартном шаблоне на всех страницах всё закруглено? Там ведь всё картинкой сделано, а не кодом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Вопрос - ответ =) Прям как моя учительница физики Нина Денисовна. "..предметы притягиваются к земле. А почему? Правильно! А потому, что закон всемирного тяготения!" Сам спросил, сам ответил. И в стандартном шабе эти окошки не скруглены. И выводятся они не картинками. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вёрстка шаблона
apple Опубліковано: 3 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 3 вересня 2011 а чего там для каждой? их там понты на самом деле. Ну регистрация\покупка. Ну карточка товара. Что еще? немного, действительно. Кроме того - другого пути нет. ;) А как тогда в стандартном шаблоне на всех страницах всё закруглено? Там ведь всё картинкой сделано, а не кодом. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 3 вересня 2011 Share Опубліковано: 3 вересня 2011 Вопрос - ответ =) Прям как моя учительница физики Нина Денисовна. "..предметы притягиваются к земле. А почему? Правильно! А потому, что закон всемирного тяготения!" Сам спросил, сам ответил. И в стандартном шабе эти окошки не скруглены. И выводятся они не картинками. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
apple Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Share Опубліковано: 4 вересня 2011 XD Ладно, спасибо за помощь, когда сделаю, отпишу здесь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexFisher Опубліковано: 4 вересня 2011 Share Опубліковано: 4 вересня 2011 А! Таки-да! Я старую версию двигла имею в виду. в смысле - 1.4.x. Возможно, в новой и есть отличия в этом плане, однако, не ковырял. Посему стопроцентно утверждать не готов =) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts