Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка с перемены mysql на mysqli

olenka

Recommended Posts

C тех пор как решилась более менее проблема с перехода mysql на mysqli в некоторых модулях, которые я ставила ранее выходят кое-какие ошибки, которые иногда мне удается убрать используя другой модуль. Но я пользуюсь модулем отзывом

Может достаточно просто что-то в файле исправить, чтобы не было этой ошибки (отзывы в админке не отображаются)

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'v-17081'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/v-17081/data/www/babykais.kz/admin/model/catalog/testimonial.php on line 110Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/v-17081/data/www/babykais.kz/admin/model/catalog/testimonial.php on line 110Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/v-17081/data/www/babykais.kz/admin/model/catalog/testimonial.php on line 110

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

напрягайте автора, чтобы переписывал код на нормальный с использованием механизмов обращения к базе, заложенных в движке.

сейчас в коде печаль.

upd:

возможно - процедурные запросы к базе прям в шаблонах.

Змінено користувачем afwollis
upd:
Надіслати

напрягайте автора, чтобы переписывал код на нормальный с использованием механизмов обращения к базе, заложенных в движке.

сейчас в коде печаль.

upd:

возможно - процедурные запросы к базе прям в шаблонах.

Спасибо. )

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.