axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Заранее прошу прощения, если такая тема уже была. Допустим я продаю товар упаковками, в одной упаковке, 10 единиц товара. Как мне лучше это указать? Просто в названии товара написать 10pcs или где-то в карточке товара укачать, что продается упаковкой в 10 штук? Если в карточке товара, то где лучше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kds2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Сделайте минимальный заказ - 10 штук. А в описании пишите что 10 штук - это 1 упаковка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Опциями Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Сделайте минимальный заказ - 10 штук. А в описании пишите что 10 штук - это 1 упаковка. А заказ 15 штук как будет выглядеть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Опциями Думал над этим, но так и не понял, какой тип опций использовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... butuz1 Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Думал над этим, но так и не понял, какой тип опций использовать? Ну так вы с опциями поиграйтесь и решите что лудше(список, переключатель) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Ну так вы с опциями поиграйтесь и решите что лудше(список, переключатель) Так а зачем мне списки или переключатели, если это просто, по сути, комментарий. В упаковке 10 штук товара. Других опций нет, только такой вариант. Продажа упаковками по 10 единиц. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Можно сделать в карточке товара вывод количества товара по значению минимального заказа в админке. То есть если вы указали в товаре минимальное количество 10шт,то покупатель кликнув на плюс получит ещё +10 итд. А в карточке просто указать ,что продажа упаковками, в упаковке 10 шт. Как то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Можно сделать в карточке товара вывод количества товара по значению минимального заказа в админке. Спасибо. Я так понял стандартными средствами это не реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Частично)Скажем так нужно слегка пнуть . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 К сожалению - нет У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки В принципе, если очень существенно, то добавить поле - цена единицы, количество в упаковке, рядом кнопочку - рассчитать цену упаковки, которая попадет в реальную цену. Соответственно переделать ту часть, где вычитается со склада Как-то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Продажа упаковками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Сделайте минимальный заказ - 10 штук. А в описании пишите что 10 штук - это 1 упаковка. А заказ 15 штук как будет выглядеть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Опциями Думал над этим, но так и не понял, какой тип опций использовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
butuz1 Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Думал над этим, но так и не понял, какой тип опций использовать? Ну так вы с опциями поиграйтесь и решите что лудше(список, переключатель) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Ну так вы с опциями поиграйтесь и решите что лудше(список, переключатель) Так а зачем мне списки или переключатели, если это просто, по сути, комментарий. В упаковке 10 штук товара. Других опций нет, только такой вариант. Продажа упаковками по 10 единиц. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Можно сделать в карточке товара вывод количества товара по значению минимального заказа в админке. То есть если вы указали в товаре минимальное количество 10шт,то покупатель кликнув на плюс получит ещё +10 итд. А в карточке просто указать ,что продажа упаковками, в упаковке 10 шт. Как то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Можно сделать в карточке товара вывод количества товара по значению минимального заказа в админке. Спасибо. Я так понял стандартными средствами это не реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Частично)Скажем так нужно слегка пнуть . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 К сожалению - нет У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки В принципе, если очень существенно, то добавить поле - цена единицы, количество в упаковке, рядом кнопочку - рассчитать цену упаковки, которая попадет в реальную цену. Соответственно переделать ту часть, где вычитается со склада Как-то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Продажа упаковками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
axel2001 Опубліковано: 21 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Можно сделать в карточке товара вывод количества товара по значению минимального заказа в админке. Спасибо. Я так понял стандартными средствами это не реализовать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Частично)Скажем так нужно слегка пнуть . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 К сожалению - нет У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки В принципе, если очень существенно, то добавить поле - цена единицы, количество в упаковке, рядом кнопочку - рассчитать цену упаковки, которая попадет в реальную цену. Соответственно переделать ту часть, где вычитается со склада Как-то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Продажа упаковками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 К сожалению - нет У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки В принципе, если очень существенно, то добавить поле - цена единицы, количество в упаковке, рядом кнопочку - рассчитать цену упаковки, которая попадет в реальную цену. Соответственно переделать ту часть, где вычитается со склада Как-то так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Продажа упаковками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Tom Опубліковано: 21 вересня 2014 Share Опубліковано: 21 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Продажа упаковками
axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 У меня есть подобное решение - продажа упаковками, но там учет ведется от единиц упаковки Мне, по сути, то же самое и надо, продажа и учет упаковками (цена за упаковку, количество упаковок и прочее), только надо как-то дать покупателю сколько товара в одной упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Тю.... Создайте атрибут Количество товара в упаковке. Если создать атрибут, то где он будет показываться? Мне бы желательно чтобы это было как можно выше, ближе к названию и цене. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
axel2001 Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Да вот готовое расписанное на все варианты решение ))) https://opencartforum.com/files/file/1402-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-minimum-quantity-product/ Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 22 вересня 2014 Share Опубліковано: 22 вересня 2014 Не совсем понял, что он делает, кроме добавления плюса и минуса. Поставил минимальный заказ 10, нажал плюс он показал 11. я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
axel2001 Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Share Опубліковано: 23 вересня 2014 я так понимаю читать дальше первых двух строк не судьба https://opencartforum.com/topic/26457-минимальное-количество-заказа-minimum-quantity-product/?do=findComment&comment=204956 Спасибо. Эту тему вообще не видел. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts