Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Доп меню как на dostavka.ru


saags

Recommended Posts

Может кто нибудь подскажет, возможно ли сделать дополнительное фиксированное меню с наличием ссылок на что либо, типа того, как сделано на dostavka.ru? (файл на скрепке) 

post-681544-0-56969600-1404917009_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


нашел информацию по этому вопросу но непонятно можно ли это сделать на opencart (http://pcvector.net/scripts/menu_and_navigation/189-fiksirovannoe-gorizontalnoe-menyu.html). кто нибудь может помочь разобраться?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Нашел модуль We menu (https://opencartforum.com/topic/9878-modul-wemenu/). С помощью него удалось сделать и зафиксировать меню - такую же черную полоску как на dostavka.ru. Но, не очень понятно как работать с этим модулем и дальнейшие действия вообще не ясны, потому как нет никакой инструкции к модулю и примеров работы. Как сделать пункты меню в горизонтальную линию, как убрать точки перед пунктами меню и так далее. Есть кто нибудь знающий работу этого модуля? Может растолкуете?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


В файле header.tpl  просто нужно добавить список ссылок, которые Вам нужны, ну и почитать про css стили, чтобы их красиво оформить и не нужны Вам будут никакие модули.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.