Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Стоит ли обновлять с 1.5.4.1 на 1.5.5.1?

Recommended Posts

Хочу менять шаблон сайта и перенастраивать заново нужные модули. Стоит ли под шумок обновиться? Ни разу не обновлял, какие-то сложности могут возникнуть?

Требуется всю базу сохранить, естественно...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Проблем могут возникнуть множество. Одна из проблем это "ПАМАГИТЕ белый экран незнаю што делать"

Определитесь для себя зачем Вам обновлять и после этого только думайте дальше. Опенкарт, это вам не вордпрес или еще что то где можно безболезненно что то делать.

И самое интересное, никаких подшумок. Делайте копию на локалке и мучайте/обновляйте там

Надіслати

Проблем могут возникнуть множество. Одна из проблем это "ПАМАГИТЕ белый экран незнаю што делать"

Определитесь для себя зачем Вам обновлять и после этого только думайте дальше. Опенкарт, это вам не вордпрес или еще что то где можно безболезненно что то делать.

И самое интересное, никаких подшумок. Делайте копию на локалке и мучайте/обновляйте там

Это все понятно.

Немного не ясно что даст обновление. Отсюда и сомнения - стоит обновлять или нет.

Сам врятли этим буду заниматься, доверюсь профессионалам)

Надіслати

Почему на 1.5.5.1? Почему не 1.5.5.1.2?

Стоит обновлять или нет - почитайте анонсы релизов https://opencartforum.com/forum/3-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%8B/

Надіслати

• 2 weeks later...

я думаю что если Вам не критичен новый функционал то не стоит так как можна получить много гемороя потом с модулями.

Хочу менять шаблон сайта и перенастраивать заново нужные модули. Стоит ли под шумок обновиться? Ни разу не обновлял, какие-то сложности могут возникнуть?

Требуется всю базу сохранить, естественно...

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.