Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужны толковые люди в команду.


Recommended Posts

Доброго времени суток дорогие мастера!) :-)

Посоветуйте человека , который может решать следующие проблемы:Ставить баннеры (баннеры рисуют другие мастера)  через ftp , ( обновления будут каждую неделю, акции скидки, конкурсы, распродажи)

Исправлять ошибки, устанавливать модули помогающие настроить автоматизацию. Вообщем помочь сделать магазин интерактивным и интересным. Помочь осуществить маркетинговые идеи.

Самому не справится,либо это будет всё коряво и медленно, ну  не учился я на программиста, как это банально не звучит, "каждый должен заниматься своим делом".

 

 

 

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


А взамен что ? Почасовая мотивация или ставка, какого рода\объёма\сложности задачи, как калькулируется бюджет на реализацию "хотелок, как на том сайте... или на этом..." ?

  • +1 2
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.