cmd Опубліковано: 22 березня 2013 Share Опубліковано: 22 березня 2013 В преддверии сегодняшних игр квалификации ЧМ-2014 расскажу про небольшой проектик, который сегодня написал и сегодня запустил. Люблю смотреть футбол в записи т.к. работы много, а времени мало. Часто сталкиваюсь с проблемой - не могу выбрать матч. В смысле, хочется смотреть зрелищные матчи, но не хочется заранее знать счет. Придумал алгоритм для расчета интересности матча и написал парсер для сбора статистики. Сейчас можно посмотреть уровень "интересности" матчей АПЛ, Серии А, Примеры, Бундеслиги и ЧМ2014. При этом вы не увидите счет. Только усредненный коэффициент "интересности" матча. Тыц по ссылке. Извините, если похоже на рекламу. В данном случае проект не коммерческий. Просто рассказываю о его существовании т.к. других способов о нем узнать вряд ли когда предоставится) Надеюсь, будет полезно. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Einshtein Опубліковано: 22 березня 2013 Share Опубліковано: 22 березня 2013 за клевость идеи - респект! жаль не смотрю футбол) добавил в вк, может ктонить заинтересуется :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 24 березня 2013 Share Опубліковано: 24 березня 2013 больше голов - светлее синий рейтинг?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 24 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 24 березня 2013 freelancer, да, у меня была целая дилемма как перевести счет в какую-то умозрительную величину, которая не выдаст сам счет. Вначале я сделал рейтинг - цифровое значение. Но потом сам быстро привык угадывать счет на основе рейтинга. Тогда я перешел на цвет. Отличать полутона синего достаточно легко, но угадать по ним счет достаточно сложно :) Но зависимость рейтинга и кол-ва голов не прямопропорциональная. Рейтинг "зрелищности" у матча 0:0 и 0:4 практически одинаковый, а у матча со счетом 0:10 рейтинг ниже, чем 0:0. ИМХО, матчи, где забивают 10 сухих мячей скучные. Einshtein, спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vazonov11 Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 Неплохой алгоритмик, особенно для занятых людей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 vazonov11, первое сообщение на форуме и сразу такое в такую тему. Сейчас все подумают, что я бота сделал себя похвалить)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 (змінено) блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! Змінено 26 березня 2013 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Футбол - матч в записи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Einshtein Опубліковано: 22 березня 2013 Share Опубліковано: 22 березня 2013 за клевость идеи - респект! жаль не смотрю футбол) добавил в вк, может ктонить заинтересуется :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 24 березня 2013 Share Опубліковано: 24 березня 2013 больше голов - светлее синий рейтинг?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 24 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 24 березня 2013 freelancer, да, у меня была целая дилемма как перевести счет в какую-то умозрительную величину, которая не выдаст сам счет. Вначале я сделал рейтинг - цифровое значение. Но потом сам быстро привык угадывать счет на основе рейтинга. Тогда я перешел на цвет. Отличать полутона синего достаточно легко, но угадать по ним счет достаточно сложно :) Но зависимость рейтинга и кол-ва голов не прямопропорциональная. Рейтинг "зрелищности" у матча 0:0 и 0:4 практически одинаковый, а у матча со счетом 0:10 рейтинг ниже, чем 0:0. ИМХО, матчи, где забивают 10 сухих мячей скучные. Einshtein, спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vazonov11 Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 Неплохой алгоритмик, особенно для занятых людей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 vazonov11, первое сообщение на форуме и сразу такое в такую тему. Сейчас все подумают, что я бота сделал себя похвалить)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 (змінено) блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! Змінено 26 березня 2013 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Футбол - матч в записи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmd Опубліковано: 24 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 24 березня 2013 freelancer, да, у меня была целая дилемма как перевести счет в какую-то умозрительную величину, которая не выдаст сам счет. Вначале я сделал рейтинг - цифровое значение. Но потом сам быстро привык угадывать счет на основе рейтинга. Тогда я перешел на цвет. Отличать полутона синего достаточно легко, но угадать по ним счет достаточно сложно :) Но зависимость рейтинга и кол-ва голов не прямопропорциональная. Рейтинг "зрелищности" у матча 0:0 и 0:4 практически одинаковый, а у матча со счетом 0:10 рейтинг ниже, чем 0:0. ИМХО, матчи, где забивают 10 сухих мячей скучные. Einshtein, спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vazonov11 Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 Неплохой алгоритмик, особенно для занятых людей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 vazonov11, первое сообщение на форуме и сразу такое в такую тему. Сейчас все подумают, что я бота сделал себя похвалить)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 (змінено) блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! Змінено 26 березня 2013 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Футбол - матч в записи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
vazonov11 Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 Неплохой алгоритмик, особенно для занятых людей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 vazonov11, первое сообщение на форуме и сразу такое в такую тему. Сейчас все подумают, что я бота сделал себя похвалить)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... afwollis Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 (змінено) блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! Змінено 26 березня 2013 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Футбол - матч в записи
afwollis Опубліковано: 26 березня 2013 Share Опубліковано: 26 березня 2013 (змінено) блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! Змінено 26 березня 2013 користувачем afwollis Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
cmd Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Share Опубліковано: 26 березня 2013 блоки "отметить красным/зеленым" лучше после клика не скрывать. как вариант - просто менять кнопку на что-то типа текста "[отмечено]" или кнопку с функцией "убрать отметку". бегом марш фиксить "посмотреть счет"! :o нафига при наведении (в ссылке js, да и вообще в коде) выводить этот самый счет ?!! afwollis, точно! Блин, я пока не знал об этом - вообще не замечал. А теперь глаза косятся туда постоянно)) Ща уже посмотрю футбол и буду исправлять)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts