Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] Telegram Store

MaksB0nd

Recommended Posts

Telegram Store

Telegram Store

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

@Moderator

@Support

@dinox

уточніть, будь-ласка, відколи на форумі публікують розширення варезників з гей опенкарту котрих поперли даж звідти тому що крали та вони вирішили тут попродавати?)))

8f5deb6b7d10fcdfe2d4b28ba587c590.jpg

f912543f058918ca6c6630b9143b1377.jpg

b6c95370c255a2727c75f62916eba9e9.jpg

• +1 2
Надіслати

Вітаю, spectre! Розширення були видалені з вищезазначеного ресурсу понад два місяці тому. Крім того, орієнтовно в той самий період було припинено комунікацію з адміністрацією ресурсу. А щодо звинувачення у продажу неліцензованих модулів, те що я був у чаті не означає що я продавав/надавав такі модулі.

• +1 2
Надіслати

06.08.2026 в 11:47, Maksb0nd сказал:

Вітаю, spectre! Розширення були видалені з вищезазначеного ресурсу понад два місяці тому. Крім того, орієнтовно в той самий період було припинено комунікацію з адміністрацією ресурсу. А щодо звинувачення у продажу неліцензованих модулів, те що я був у чаті не означає що я продавав/надавав такі модулі.

те 1 раз не ....с

постараюсь все сделать чтобы такой гнили не было на форуме 

вы лучше меня знаете что перебежчиков нигде не любят 

ваша же фраза ))

956d3ef32114ace55b0073085deb6634.png

Надіслати

Ця тема створена для підтримки модуля Telegram Store. Якщо маєте претензії особисто до мене - пишіть у приватні повідомлення або створіть окрему тему. Надалі в темах підтримки відповідатиму лише на запитання, що стосуються роботи модулів. Дякую!

• +1 1
Надіслати

ну, если кто-то захочет покупать модули у человека которого выгнали с пиратского сайта - удачных продаж)))) 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.