Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Передача статусу "Оплачено" з опенкарт в KeyCRM

vanekzp

Recommended Posts

Встановив модуль для передачі замовлень KeyCRM. Все працює ок. Але є один нюанс коли клієнт сплатив замовлення, і оплата пройшла, то в KeyCRM стоїть статус "не оплачено". Звернувся в підтримку. Кажуть "так у по дефолту статус не оплачено" якщо потрібно є специфікцаія за лінком https://docs.keycrm.app/#/Order/createNewOrderImport можете "допиляти".

Питання може хто підкаже що робити, чи хто зіштовхувався? Або може допомогти за скромну винагороду.

Змінено користувачем vanekzp
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• vanekzp changed the title to Передача статусу "Оплачено" з опенкарт в KeyCRM

думаю тут этот вопрос уже решен

а если нет - будет решен в рамках поддержки)

• +1 1
Надіслати

В 21.04.2025 в 16:48, spectre сказав:

думаю тут этот вопрос уже решен

а если нет - будет решен в рамках поддержки)

На жаль мова трошки про інше. Мені не потрібен модуль. Модуль вже є від самого розробника ЦРМ. Потрібно лише щоб модуль передавав статус "Оплачено"

Надіслати

21.04.2025 в 16:54, vanekzp сказал:

Потрібно лише щоб модуль передавав статус "Оплачено"

Модуль від розробника безкоштовний та не завжди повноцінний. Тому вам було запропоновано рішення. Доробка може обійтися вам дорожче ніж модуль.

• +1 2
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.