Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vanekzp

Новачок
  
  • Публікації

    46
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

vanekzp's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

2

Репутація

  1. Добридень підкажіть хтось, чи є тут модуль для синхронізації з 1с (або напівсинхронізації) чи загалом які існують рішення для ocStore 3.0.3.7 аби обмінюватись даними ціни, залишки товарів, завантаження із сайту замовлень, обмін статусами замовлень, завантаження цін в акції і знижки та ін. Чим можна по максимуму обмінюватись з 1с. Плюси/мінуси? Дякую
  2. модуль може і непоганий але підтримка така собі на трієчку...купуєш модуль і чекай активації незнамо скільки годин або днів або років. У нормальних розробників хоча б є автоматична активація або ключ на пошту. А тут сиди чекай... Плюс у автора в профілі не зазначено раз у скільки годин/днів/років він відповідає в ПП.
  3. Добрий день. Підкажіть чи є якесь універсальне рішення аби в товарній картці рядок "Кількість" можна було переіменовувати під відповідні потреби? Наприклад я наразі переписав "Кількість" і зробив "Кількість у метрах" (оскільки це було важливо для розуміння клієнтові). Тепер з'являються деякі товари у яких кількість у шт себто має бути класична дефолтна "Кількість". Питання як зробити щоб можна було і 1 і 2 мати в товарній картці на вибір вмикати?
  4. Добрий день. Підкажіть як видалити кошик та напис поруч "зробити замовлення"? Ковиряв /catalog/view/theme/(моя тема)/template/common/хедер - усе що пов'язане з "cart" (в в сенсі видаляв) ніц не допомогло. Модифікатор оновлвюав кеш чистив
  5. І чи взагалі реально над банером прописати один текст для всіх лого?
  6. скрін1 як зсередини налаштовано скрін 2 як ззовні виглядає
  7. Добрий день не можу зрозуміти де повинен відображатись текст прописаний в слайдері до кожного банера Home Page Slideshow (окстор 3) Якби лого відображається а текст який додаєш де повинен відобразитись?
  8. Цей модуль і тут раніше здається був але потім https://opencartforum.com увімкнув санкції ))
  9. Дякую.. почитаю. А модулів по таблицях ніяких немає?
  10. Так посилання поки що немає бо власне проблеми поки ще немає. Оскільки таблиці поки не створював і не додавав в картки. Але бачив як це в опенкарті працює і анвіть для експерименту (те що вам надсилав) створив таблицю і в моб версії коли я почну додавати широкі табличні дані 10 на 10 з текстами і цифрами воно розтягне її на два мобільні екрани. Раніше десь був додаток тут який дозволяв адаптувати або перхні рядки переставляти справа комбінувати в різні моделі щоб таблиці були адаптивні. Але видно додаток був рос. то видалили, чи може щось не так з ним. Я просто на перспективу питаю чи є рішення по таблицям і які?
  11. Походу рішення проблеми з таблицями немає?
  12. ви не знаєте як виглядає таблиця в опенкарт/окстор? і що вона не призначена для мобільного (по дефолту), а тільки для ПК версії? тоді навряд чи ви мені чимось допоможете

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.