OleksandrS Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Доброго дня всім Маємо інтернет магазин Хочемо створити форум, де будуть спілкуватися наші клієнти між собою, задавати питання і тд ... Порадьте 1. Яку краще платформу використати на вашу думку для форума чи обрати онлайн якусь (конструктор) 2. Щоб було легко обслуговувати 3. Чи потібно наймати для цього програміста 4. Яка приблизна вартість Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня В 17.04.2025 в 13:33, OleksandrS сказав: Яку краще платформу використати на вашу думку для форума чи обрати онлайн якусь колись робив на Xenforo В 17.04.2025 в 13:33, OleksandrS сказав: Чи потібно наймати для цього програміста залежить від ваших навичок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Мабуть, зараз самий актуальний форумний рушій - це діскурс https://discourse.org Хоча мені здається, що сучасний адмін/користувач телеги з одним мобільним пальцем вже того не осилить. Тому як простіша альтернатива - спробуйте кімнати матрікс, може буде легше адмінити ніж форум. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vimpel77 Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня (змінено) Я б використовував старий добрий Invision Power Board. Можливо, це скоріше звичка. Але розбробка форуму з нуля - це досить велика частина роботи. Вона Вам точно потрібна? Перед запуском рекомендую повноцінно оцінити свої сили. Розкрутка форуму - то зовсім не розкрутка магазину Змінено 17 квітня користувачем vimpel77 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nogocuHoBuk Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Панове, серйозно? Форум у 2025 році? Що далі — повертаємо phpBB, ставимо скіни під Windows XP і запускаємо чат на ICQ з унікальними номерами типу 226-030-622? Форуми — це круто… було. У 2008. Зараз це як намагатись оживити динозавра: цікаво, але марно. Хто туди реально буде писати? Три ветерани з аватарками 100×100 і підписами в стилі "User since 2007"? Давайте без цього некроманства. Нашо народжувати чергового трупа? Телеграм-канал + чат + бот — ось це формат. Зручно. Мобільно. Реальна активність, а не "останній пост — 3 тижні тому". Можна додати опитування, голосування, інтеграцію з сайтом, навіть слона — було б бажання. А якщо вже так хочеться ретро-формату — можна зробити чат в eMule або форум на uCoz. Але навіщо, якщо всі давно живуть у Telegram? Не те, щоб я був проти форума, просто для нього потрібна готова база зацікавлених людей. Не 10, навіть не 20. Або хоча б стабільний трафік. Все інше - марна трата часу, ресурсів, тобто грошей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Ну ось і я згадав про матрікс чи якийсь месенджер. Хоч мені й не подобається формат "написати і відправити в шредер" чату, але така сьогодні реальність. Стосовно рушія діскурс то зручно, і GTK і Rust форуми на ньому, думаю з коробки там хороше СЕО якщо потребує задача. До речі ще з рушіїв колись була Vanilla (https://open.vanillaforums.com/), з дванульного, але що там зараз - не знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Форум? 2025 рік... Навіщо. Просто заведіть відгуки до товарів (до магазину) з можливістю відповідей. Це ж магазин. Ви бачили форум в розетці чи комфі? А там набагато більше "спільнота" 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Потрібна порада що створення форума на Інтернет магазина Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Мабуть, зараз самий актуальний форумний рушій - це діскурс https://discourse.org Хоча мені здається, що сучасний адмін/користувач телеги з одним мобільним пальцем вже того не осилить. Тому як простіша альтернатива - спробуйте кімнати матрікс, може буде легше адмінити ніж форум. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vimpel77 Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня (змінено) Я б використовував старий добрий Invision Power Board. Можливо, це скоріше звичка. Але розбробка форуму з нуля - це досить велика частина роботи. Вона Вам точно потрібна? Перед запуском рекомендую повноцінно оцінити свої сили. Розкрутка форуму - то зовсім не розкрутка магазину Змінено 17 квітня користувачем vimpel77 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nogocuHoBuk Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Панове, серйозно? Форум у 2025 році? Що далі — повертаємо phpBB, ставимо скіни під Windows XP і запускаємо чат на ICQ з унікальними номерами типу 226-030-622? Форуми — це круто… було. У 2008. Зараз це як намагатись оживити динозавра: цікаво, але марно. Хто туди реально буде писати? Три ветерани з аватарками 100×100 і підписами в стилі "User since 2007"? Давайте без цього некроманства. Нашо народжувати чергового трупа? Телеграм-канал + чат + бот — ось це формат. Зручно. Мобільно. Реальна активність, а не "останній пост — 3 тижні тому". Можна додати опитування, голосування, інтеграцію з сайтом, навіть слона — було б бажання. А якщо вже так хочеться ретро-формату — можна зробити чат в eMule або форум на uCoz. Але навіщо, якщо всі давно живуть у Telegram? Не те, щоб я був проти форума, просто для нього потрібна готова база зацікавлених людей. Не 10, навіть не 20. Або хоча б стабільний трафік. Все інше - марна трата часу, ресурсів, тобто грошей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Ну ось і я згадав про матрікс чи якийсь месенджер. Хоч мені й не подобається формат "написати і відправити в шредер" чату, але така сьогодні реальність. Стосовно рушія діскурс то зручно, і GTK і Rust форуми на ньому, думаю з коробки там хороше СЕО якщо потребує задача. До речі ще з рушіїв колись була Vanilla (https://open.vanillaforums.com/), з дванульного, але що там зараз - не знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Форум? 2025 рік... Навіщо. Просто заведіть відгуки до товарів (до магазину) з можливістю відповідей. Це ж магазин. Ви бачили форум в розетці чи комфі? А там набагато більше "спільнота" 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Потрібна порада що створення форума на Інтернет магазина Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989
vimpel77 Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня (змінено) Я б використовував старий добрий Invision Power Board. Можливо, це скоріше звичка. Але розбробка форуму з нуля - це досить велика частина роботи. Вона Вам точно потрібна? Перед запуском рекомендую повноцінно оцінити свої сили. Розкрутка форуму - то зовсім не розкрутка магазину Змінено 17 квітня користувачем vimpel77 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nogocuHoBuk Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Панове, серйозно? Форум у 2025 році? Що далі — повертаємо phpBB, ставимо скіни під Windows XP і запускаємо чат на ICQ з унікальними номерами типу 226-030-622? Форуми — це круто… було. У 2008. Зараз це як намагатись оживити динозавра: цікаво, але марно. Хто туди реально буде писати? Три ветерани з аватарками 100×100 і підписами в стилі "User since 2007"? Давайте без цього некроманства. Нашо народжувати чергового трупа? Телеграм-канал + чат + бот — ось це формат. Зручно. Мобільно. Реальна активність, а не "останній пост — 3 тижні тому". Можна додати опитування, голосування, інтеграцію з сайтом, навіть слона — було б бажання. А якщо вже так хочеться ретро-формату — можна зробити чат в eMule або форум на uCoz. Але навіщо, якщо всі давно живуть у Telegram? Не те, щоб я був проти форума, просто для нього потрібна готова база зацікавлених людей. Не 10, навіть не 20. Або хоча б стабільний трафік. Все інше - марна трата часу, ресурсів, тобто грошей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Ну ось і я згадав про матрікс чи якийсь месенджер. Хоч мені й не подобається формат "написати і відправити в шредер" чату, але така сьогодні реальність. Стосовно рушія діскурс то зручно, і GTK і Rust форуми на ньому, думаю з коробки там хороше СЕО якщо потребує задача. До речі ще з рушіїв колись була Vanilla (https://open.vanillaforums.com/), з дванульного, але що там зараз - не знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Форум? 2025 рік... Навіщо. Просто заведіть відгуки до товарів (до магазину) з можливістю відповідей. Це ж магазин. Ви бачили форум в розетці чи комфі? А там набагато більше "спільнота" 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання Потрібна порада що створення форума на Інтернет магазина
drOC Опубліковано: 17 квітня Share Опубліковано: 17 квітня Ну ось і я згадав про матрікс чи якийсь месенджер. Хоч мені й не подобається формат "написати і відправити в шредер" чату, але така сьогодні реальність. Стосовно рушія діскурс то зручно, і GTK і Rust форуми на ньому, думаю з коробки там хороше СЕО якщо потребує задача. До речі ще з рушіїв колись була Vanilla (https://open.vanillaforums.com/), з дванульного, але що там зараз - не знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Форум? 2025 рік... Навіщо. Просто заведіть відгуки до товарів (до магазину) з можливістю відповідей. Це ж магазин. Ви бачили форум в розетці чи комфі? А там набагато більше "спільнота" 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
markimax Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Форум? 2025 рік... Навіщо. Просто заведіть відгуки до товарів (до магазину) з можливістю відповідей. Це ж магазин. Ви бачили форум в розетці чи комфі? А там набагато більше "спільнота" 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
COBECTb11 Опубліковано: 18 квітня Share Опубліковано: 18 квітня Можливо потрібно підіймати DR домену і придумали такий варіант (можливо й ботами) наврядчи це просто для спілкування планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts