Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Чому гугл мерчендат і хотлайн та інші лаються на малюнки з домальовками?

Recommended Posts

Усім доброго дня. Opencart 2.3

Посилання на сайт:

Посилання 1

Посилання 2

Посилання 3

Трохи попрацював над картинками на ресурсі - виконано величезну роботу з відмальовування картинок своїх. Розставляв блоки кондиціонерів, казанів старався - щоб було чітко все. Але так вийшло, що чимало ресурсів стали їх красти.

Довелося додати копірайт. Фізично – не модулем. а фізично. І ось тепер проблема. Фід посилання на Хотлайн або Google маркет - лаються що фото з копірайтом і картинками.

Звідси питання, наскільки це (погано), те, що я створив з картинками і сайтам, наскільки він зараз відповідає умовам сучасності, а також притягує погляд клієнта.

Прошу розгорнуті відповіді, які реально в темі. Дякую.

• +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

07.04.2025 в 19:43, killa сказал:

Копірайт це древній вік
Є умови ресурсів, або погоджуєтесь, або сидите з копірайтом:)

А чому? Куча картинок реально не соответствующих действительности товаров, как сделать реальность, и в тоже время чтоб не спиздили мои работы?

И да, при отсылке товара в вайбер или телеграм ни один модуль со стикерами, не подтягивает эти самые стикера

Надіслати

Google хоче, щоб клієнти переходили за рекламними оголошеннями, а не запам'ятовували ваш бренд і не купували через прямі заходи. Тому, як сказали вище - або прийміть правила, або сидіть з копірайтами без продажів. Та і Merchant може "сваритися" не тільки на копірайти, а й на будь-які інші надписи в першому зображенні.

Змінено користувачем nykone
Надіслати

В 08.04.2025 в 12:16, Etegro сказав:

Є перевірений лайфхак як це обійти. Можна ставити копірайти на кеш (ресайзи), а у фід віддавати оригінали фото.

це не позбавить можливості вкасти фото. Але дл особливих параноїкім можна хешувати URL  до зобаження

Надіслати

08.04.2025 в 16:39, Flint2000 сказал:

це не позбавить можливості вкасти фото. Але дл особливих параноїкім можна хешувати URL  до зобаження

Ну це треба вже вміти. Дівчинка-конент цього вже не зробить в 95% випадків. Зараз і ватермарки нейронки платні знімають, все можна вкрасти при бажанні.

Надіслати

В 08.04.2025 в 18:55, Etegro сказав:

Зараз і ватермарки нейронки платні знімають

навіть безкоштовні знімають

В 08.04.2025 в 18:55, Etegro сказав:

Дівчинка-конент цього вже не зробить в 95% випадків.

це кодити потрібно

• +1 1
Надіслати

08.04.2025 в 18:55, Etegro сказал:

Ну це треба вже вміти. Дівчинка-конент цього вже не зробить в 95% випадків. Зараз і ватермарки нейронки платні знімають, все можна вкрасти при бажанні.

я сделал чтобы в фид добавлялась вторая картинка- и второй на товаре сделаю, просто с нета, - и пусть будет как хотят маркетплейсы. А на сайте главная - будет как я хочу). Других вариантов не вижу)

Змінено користувачем wwizard
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.