Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Порадьте сервіс для зміни формата картинок

vadim99

Recommended Posts

Порадьте  найкращий на вашу думку сервіс чи  програму якою можна масово замінити формат картинок

На сайті дуже багато картинок в форматі .png - хочу замінити на .jpg - так як  бачу що багато радять саме так зробити, щоб менше місця займало на хостингові

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

20.03.2025 в 17:50, vadim99 сказал:

Порадьте  найкращий на вашу думку сервіс чи  програму якою можна масово замінити формат картинок

На сайті дуже багато картинок в форматі .png - хочу замінити на .jpg - так як  бачу що багато радять саме так зробити, щоб менше місця займало на хостингові

Під замовлення

Не забувайте, що не завжди jpg краще png
Можливо webp, але це про мысце пыд ресайзи

Надіслати

Якщо ПЗ, то можете спробувати ImBatch.

Якщо Ви будете змінювати розширення зображень Вам доведеться змінити іх у БД сайту там де вони використовуються.

Надіслати

В 20.03.2025 в 17:50, vadim99 сказав:

Якщо під ресайзи місце...
В модулі Jet Cache є такий функціонал

Стискання (оригінальними бібліотеками, а НЕ сторонніми сервісами)

mozjpeg

jpegoptim

optipng

Різницю можете побачити
3174435987.jpg

Сам модуль тут

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.