Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

налаштування тега .

Recommended Posts

18.03.2025 в 17:58, alekc сказал:

Потрібно налаштувати розширене відстеження конверсій  на сайті Опенкарт 2,3 .Встановити два кода тег менеджер на сайт.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 18.03.2025 в 17:58, alekc сказав:

Встановити два кода тег менеджер на сайт.

а для чого вам два кода?

В 18.03.2025 в 18:21, alekc сказав:

Потрібне конкретне налаштування на сайті.

все одно вам потрібен модуль вказаний вище. А щодо налаштування на сайті пишіть автору даного модуля.

Також розширене відстеження конверсій налаштовується по різному, можна через тег google ads, а можна через tag manager

Надіслати

В мене вже 5 років як налаштована торгова і перфоманс макс кампанії. Підключена гугл аналітика 4, є фіди товарів в мерчан центр. Були налаштовані конверсії гугл. Так я не у все розумію. Я готовий купити модуль, але що я отримаю в доповнення? Що це вирішить з налаштуванням розширеного відстеження конверсій ?

Надіслати

Установить Google Менеджер тегов
Скопируйте приведенный ниже код и вставьте его на каждую страницу сайта. Потрібно вставити два фрагмента. Так сказано в інструкції для встановлення .
Надіслати

В 18.03.2025 в 20:13, alekc сказав:

В мене вже 5 років як налаштована торгова і перфоманс макс кампанії. Підключена гугл аналітика 4, є фіди товарів в мерчан центр. Були налаштовані конверсії гугл. Так я не у все розумію. Я готовий купити модуль, але що я отримаю в доповнення? Що це вирішить з налаштуванням розширеного відстеження конверсій ?

якщо ви хочете без модуля, то в такому випадку потрібно налаштовувати тег менеджер та додатково передавати зі сторінки успішного замовлення номер телефону покупця. В модулі є готове рішення і інструкції з налаштування розширених конверсій через тег google ads

• +1 2
Надіслати

@alekc У вас немає конверсії purchase

Ось дивіться, як у мене з вищезгаданим модулем:

Прихований текст

image.png.eaa8b4bb69f891cf75485b74e2181331.png

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.