Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Сортування опцій

Recommended Posts

Добрий день. Через базу можна, але там також руками треба писати запити, вам же не рандомно треба сортувати, а з якоюсь логікою

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

@NataliVar

Файл catalog\model\catalog\product.php

Знайдіть код (строка 350 в OcStore 3.0.3.7):

Прихований текст
$product_option_value_query = $this->db->query("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "product_option_value pov LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "option_value ov ON (pov.option_value_id = ov.option_value_id) LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "option_value_description ovd ON (ov.option_value_id = ovd.option_value_id) WHERE pov.product_id = '" . (int)$product_id . "' AND pov.product_option_id = '" . (int)$product_option['product_option_id'] . "' AND ovd.language_id = '" . (int)$this->config->get('config_language_id') . "' ORDER BY ov.sort_order");

Треба зробити заміну ov.sort_order. Приклади:

Якщо на ovd.name ASC - відсортується по значенню опції A-Я

Якщо на ovd.name DESC - відсортується по значенню опції Я-А

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.