Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

NataliVar

Новичок
  
  • Публикаций

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

Достижения NataliVar

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Collaborator
  • Reacting Well Редкая
  • Conversation Starter
  • Dedicated Редкая
  • First Post

Последние медали

0

Репутация

  1. Всім доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи в оновленій версії ocStore вирішена помилка кешу storage_main? У нас зараз стоїть ocStore Version 3.0.2.0 (trs-3).
  2. Та не хочу я прибрати ua) Я розумію для чого він потрібен. Ну ось на прикладі Розетки. У них якщо прибираешь ua то не б*є 404, а все одно ua залишається на своєму місці.
  3. Не треба називати маячнею те, що я намагаюсь розібратися з проблемою, яка створилася у нас на сайті. Я хочу почути інших спеціалістів. Вас я вже чула не раз. Ви не допомогли.
  4. Наведіть мені приклади сайтів, де стоїть ваш модуль, я хочу глянути. Мені цікаво.
  5. Я не кажу про прибрати взагалі. Я кажу про те, щоб у випадку, коли префікса ua по якихось причин не буде у посиланні - сторінка все одно працює, а не показує 404. Звісно, я розумію для чого мовний префікс треба. Я прошлася по досить багатьом сайтам, та коли прибирала у них мовні префікса то сторінка не била 404, а мала такий же самий вид, що і з ним. Це означає, що це нормально. У нас такого на сайті немає. Тому до того і питання.
  6. Доброго дня! Хто може здійснити? Треба щоб сторінка сайту працювала без префіксу ua. За допомогою модулю мультимови був доданий префікс ua на сайт. Рос версія https://site/caregory/... Укр версія https://site/ua/caregory/... Якщо зі сторінки сайту прибрати префікс ua то пише 404. Хочемо це виправити. Дивлюсь на інші сайти. Якщо прибрати префікси то або переходить на іншу мову сайту, це в тому випадки коли урл на рос та укр версії однакові, окрім префіксу. Це нашого сайту не стосуються, у нас вони різні. Або якщо прибираешь префікс, то переходить на такую саму сторінку та префікс з*являеться знову.
  7. Доброго дня. Порадьте, будь ласка, модуль або можливо ще який засіб, як можна слідкувати за оновлення товару? Щоб знати коли останнього разу у товару змінювалась ціна або залишок. Бажано із вивантаження у файл повного переліку по артикулам.
  8. Цю помилку спеціально не можу ніколи спіймати. І не розумію закономірність, чому вона з*являється і при яких саме моментах. Скачки є в індексації є. То вона раптова падає, то підіймається. Інтервалом 2-3 місяця.
  9. Інший браузер пробували. Також таке. По модулю кешу є. Постестимо з вимкненням.
  10. Подивилися логи. У файлі модуля fx_migrate_404 пише ці помилки (прикріпила). Як раз по часу співпадає. Це може значити, що проблема саме у цьому модулі?
  11. Дякую за відповідь та роздуми. Подивимося логи.
  12. Зверталися до автору Мультимови, сказав, що причина не у нього в модулі....
  13. У нас зараз ocStore 3.0.2.0.
  14. Всіх вітаю! Вже котрий місяць б*ємося над однією помилкою, яка періодично виникає на сайті. Помилка 404 з адресою /index.php?route=error/not_found несподівано і не контрольовано виникає при пошуку пошуку товару (уводишь будь-який запит, тиснешь ентер та вона з*является), також якщо натиснути якусь категорію/підкатегорію. Але. Спеціально її визвати не можна, щоб комусь довести, що вона насправді існує. Досі ніякої закономірності не виявили, ну тільки те, що частіше всього це трапляється саме при користуванні пошуку сайту. При повторному запиті помилки більш немає. ЦЕ трапляється на обох мовних версіях сайту. В мобільній версії також. Хотілось би почути тих, у кого була ж така проблема. Та загалом вислухати варіанти.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.