Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Оции. Несколько карточек товара. Как объединить?

Recommended Posts

Вопрос. Вот к примеру есть товар у которого разные SKU но при этом это один и тот же товар. Ну например Кондиционеры:

Т.е. у меня есть 4шт кондиционера - с разными SKU но разными цветами. И иногда разной ценой.

А заливаются с прайса поставщика они разными SKU 

Как объединить карточки товара в опцию?

Скрытый текст

Screenshot_1.jpg

Змінено користувачем wwizard
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Якщо я правильно зрозумів задачу, то вже є готове рішення, ось модуль 

• +1 1
Надіслати

09.02.2025 в 15:13, SSHEVA сказал:

Якщо я правильно зрозумів задачу, то вже є готове рішення, ось модуль 

Да, но это просто оции - а мне надо объеденить два, три карточки товара - посредством опции. Так как SKU - у товаров разный и цена тоже. Но все характеристики кроме цвета - у них идентичны

Надіслати

В 09.02.2025 в 17:55, wwizard сказав:

Да, но это просто оции - а мне надо объеденить два, три карточки товара - посредством опции. Так как SKU - у товаров разный и цена тоже. Но все характеристики кроме цвета - у них идентичны

если все разное, то писать функционал сборки комплекта

Надіслати

09.02.2025 в 17:55, wwizard сказал:

а в чем проблема взять поле Jan и в тех товарах, что одинаковые прописать одинаковый JAN например colection и по Jan потом связать?

Надіслати

09.02.2025 в 17:55, wwizard сказал:

Як на мене вам би спершу від опцій позбутися) модуль кльовий він і по кількості однакових букв назви їх з’язати зможе) тільки там ще доповнення у @kJlukOo до модуля беріть відразу

Змінено користувачем COBECTb11
  • +1 1
Надіслати

Якщо більш точно то вам ось цей також підійде 

• +1 1
Надіслати

В 09.02.2025 в 17:55, wwizard сказав:

Ну так цей модуль саме для цього

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.