Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Видалення англійської локалізації ocStore 2.3.0.2.3

Recommended Posts

Добрий вечір, на сайті більше 5 тис товарів, приходиться кожного разу при додаванні товару додавати назву товару на вкладку англійської версії. Тут на форумі в минулих темах писали що потрібно видалити взагалі англ мову з локалізації, так як просто вимкнення англ мови не допоможе (при заповнення нових товарів буде питати заповнити поле назву товару на англ версію). Наскільки є вірогідність нашкодити сайту видаливши англ мову через налаштування в адмінці?  І що в такому випадку видбувається з БД там же теж залишаться записи з англ версією товарів?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Або цей мод поставте, або в адмінці просто видаліть зі списку. Через розділ Система-Локалізація-Мови

Надіслати

09.02.2025 в 01:07, SSHEVA сказал:

Або цей мод поставте, або в адмінці просто видаліть зі списку. Через розділ Система-Локалізація-Мови

Дякую. Поки що думаю як правильно зробити адже магазин на шаблоні Revolution. Переживаю за те щоб сайт не поламати після відключення англ мови щоб шаблон не злетів

Надіслати

09.02.2025 в 10:44, infosait сказал:

Дякую. Поки що думаю як правильно зробити адже магазин на шаблоні Revolution. Переживаю за те щоб сайт не поламати після відключення англ мови щоб шаблон не злетів

• Делаете бекап
  • удаляете англ язык
  • проверяете все ли в порядке
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.