Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кто купил товар

lensmen

Recommended Posts

Ребята, есть такой модуль который ищет в админке по названию товара, и выводит данные кто его купил ?

Нужно найти одного покупателя который покупал некий товар, можно как то реализовать  для OC 2.3  ??

Змінено користувачем lensmen
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Я понимаю что тут все умные , но не все могут делать то что другие. Я просил если ли модуль,  а не запрос в базу

Надіслати

05.02.2025 в 13:11, lensmen сказал:

Я понимаю что тут все умные , но не все могут делать то что другие. Я просил если ли модуль,  а не запрос в базу

Вам это нужно один раз!!!

+ заппросить доработку

Надіслати

05.02.2025 в 14:05, NotSlow сказал:

ваш шанс состряпать такой модуль из одного mysql запроса... и продать вот человеку за $13 :)

Он нищий.

• +1 1
Надіслати

В 05.02.2025 в 13:05, NotSlow сказав:

ваш шанс состряпать такой модуль из одного mysql запроса... и продать вот человеку за $13 :)

Одне діло робити модуль за $13 який хоча б комусь треба окрім однієї людини, а для одного то хоча б 25 треба. 

Бо треба окрім запросу зробити controller та View, а там саме гидке буде - це не так, це посунь, це погано видно, ой, а зроби щоб якщо два товари, то щоб виводило хто купував обидва, за останній місяць, за три дні, а хто купував місяць тому, а цього місяця не купував.

Доступи не ті дали, не то знайшли, недостатньо прав. А це все час.  

• +1 2
Надіслати

05.02.2025 в 12:52, lensmen сказал:

Ребята, есть такой модуль который ищет в админке по названию товара, и выводит данные кто его купил ?

Нужно найти одного покупателя который покупал некий товар, можно как то реализовать  для OC 2.3  ??

Спробуйте відкрити пошту і пошукати за назвою товару

Надіслати

В 05.02.2025 в 12:52, lensmen сказав:

Могу сделать, пишите более подробней

Надіслати

SELECT DISTINCT
    o.firstname AS name,
    o.email,
    o.telephone
FROM oc_order_product AS op
INNER JOIN oc_order AS o ON op.order_id = o.order_id
WHERE op.product_id = id_товара;

Надіслати

07.02.2025 в 10:35, lensmen сказал:

Я не понимаю, вы не читаете  вопрос ?  Мне не нужен запрос в базу, мне  нужен полноценный МОДУЛЬ в админке.

Могу сделать такой модуль в админке с полем ввода, вводите название туда и получаете список покупателей, цена вопроса 20 денег

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.