Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Розробка сайту на Opencart та первісне SEO-налаштування

Recommended Posts

Вітаю.

Шукаю фахівця з багатим досвідом для розробки сайту з нуля на Opencart (Ocstore) та первісного SEO-налаштування.

Наразі запускаю магазин на 4 групи товарів: акумулятори, ДБЖ, інвертори та сонячні панелі. В подальшому планую розширювати асортимент до 50к товарів. Особлива увага приділяється SEO-оптимізації, швидкості завантаження та зручності використання. Також планується інтеграція з CRM salesdrive.

В першу чергу потрібна консультація, який обрати хостинг, шаблон (наприклад: https://opencartforum.com/files/file/7216-ultrastore-adaptivniy-universalniy-shablon/ ???), як його оптимізувати під seo, які модулі потрібні будуть магазину, дизайн.

На сайті має бути валідна кросбраузерна верстка: коректне відображення в Chrome, Mozilla, Safari. Також верстка сайту має адаптуватися під десктопні екрани, планшети та смартфони. З функціоналу я мінімально хотів би бачити: двомовність, головна сторінка з акціями та популярними товарами; зручний каталог із фільтрами (за ціною, категоріями, характеристиками тощо); сторінка товару (з фото, описом, ціною та характеристиками); кошик і сторінка оформлення замовлення; інтеграція з платіжною системою (LiqPay, RozetkaPay) та службами доставки (Нова Пошта, Укрпошта, Розетка); особистий кабінет покупця (кабінет дропера, в якому інші ціни на товари); чат, замовлення дзвінка; управління SEO-налаштуваннями.

Наповнення сайту буду робити сам, але потрібна буде інструкція (можу створити XML-вивантаження, або гугл-таблицю з товарами). 

Строки та ціна обговорюються. Також готов обговорити можливість подальшого ведення сайту та налаштування гугл-реклами.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

25.12.2024 в 16:49, DimLok сказал:

В першу чергу потрібна консультація, який обрати хостинг, шаблон (наприклад: https://opencartforum.com/files/file/7216-ultrastore-adaptivniy-universalniy-shablon/ ???), як його оптимізувати під seo, які модулі потрібні будуть магазину, дизайн.

Шаблон який ви надали в посиланні прекрасно підходить. Або можна підібрати щось, інше наприклад

Скрытый текст

По модулях, все залежить від потреб, але базово

Якщо сайт багато мовний

Ну а далі уже від ваших потреб. Можу допомогти також з рекламою та супроводом технічним.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.