Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

закупка зовнішніх посилань

Recommended Posts

для моєї ніші мені рахували підрядники потрібно приблизно від 300 посиланя щоб отримати більш менш конкуернтий DR, я собі так прикинув що по 1000 грн посилання - 300к для мене не наразі і відклав це питання в довгий ящик. До цього я взагалі посиланнями не займався 

Але зараз побачив що сіті сайтс (довідники різних міст думаю всі вкурсі за них) зараз по знижці пропонують придбати зовнішні посилання

виходить 72 посилання за 30к

задумався чи варто скористатися цією пропозицією

ось що пропонують:

др 50+ - 8 посилань

др 40-49 - 6 посилань

др 30-39 - 15 посилань

др 20-29 - 16 посилань

др 10-19 - 14 посилань (чи варто взагалі їх барти але вони дешеві по 150 грн)

др 1-9 - 13 посилань (чи варто взагалі їх барти але вони дешеві по 100 грн)

Це посилання в розділі архівний тому я так розумію ніякого трафіку з цих посилань не варто очікувати, тобто покупка лише для др
Вони кажуть посилання вічні але хз може вони відпадають через деякий час (хтось коли купував в них посилання може має досвід?)

Порадьте будь ласка хто в цьому більше розуміється як ви думаєте чи варто скористатися цією пропозицією? Середня ціна за посилання виходить 470грн +-

Там ніби безкоштовно ще можна перереєструвати свою компанію на кожному сайті але я так розумію що максимум це просто посилання на свій сайт в назві компанії можна додати

ПС. Впринципі якщо це варто робити розглядаю варіант того щоб підрядник допоміг мені зробити план закупки (яка кількість з якими ключами і на які сторінки мало це б все зробитися). Тому можете закинути ціну допомоги в ПП

Змінено користувачем weqtor
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.