Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

За рахунок чого в сео отримується трафік

Recommended Posts

Що зараз в мене зроблено:

Технічно оптимізували сайт для сео, зібрали СЯ згідно цього СЯ ми написали статті на сторінки категорій з використанням високочастотних запитів і на сторінки товарів з використанням низькочастотних запитів, пододавали різні фішки для перелінковки типу факу і супутніх товарів

З контентом працюємо останні 3-4 місяці і за цей весь час лише декілька сторінок попали на першу сторінку гугла в видачі і лише одна толком приносить трафік

На це все діло йде трохи грошей і вже починаю в цьому розчаровуватися, за пів року порахував ціна ліда 380 грн а ціна продажі 2000 грн

я звичайно розумію що сео це довгострокова штука але все ж не розумію чи це ОК

Питання в наступному:

1. чи має дати ці дії (створення унікального контенту - припустимо я це роблю вірно) дати трафік?

2. чи для отримання трафіку потрібно закупляти посилання і без цього ніяк?

3. якщо 2питання відповідь ТАК то чи дасть результат роботи лише з безкоштовними посиланнями? (посилання в довідниках, формуах і тд, це ніби крауд маркетинг назвивається). Я так розумію покупка посилань на різних новинних сайтах робиться не для залучення цільового трафіку більше а лише через "умовний рейтинг" ресурсу який про мене може написати, тобто чи можна на початкових етапа отримати трафік лише з безкоштовни посилань 

будь ласка підкажіть що робити хто в цьому тямить, щось це сео мені і так невигідне тому витрачати ще більше коштів на це взагалі душа не лежить. А може я просто чогось не розумію і сподіваюся хтось зможе мене "направити"

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 05.10.2024 в 17:21, weqtor сказав:

Технічно оптимізували сайт для сео, зібрали СЯ згідно цього СЯ ми написали статті на сторінки категорій з використанням високочастотних запитів і на сторінки товарів з використанням низькочастотних запитів, пододавали різні фішки для перелінковки типу факу і супутніх товарів

З контентом працюємо останні 3-4 місяці і за цей весь час лише декілька сторінок попали на першу сторінку гугла в видачі і лише одна толком приносить трафік

На це все діло йде трохи грошей і вже починаю в цьому розчаровуватися, за пів року порахував ціна ліда 380 грн а ціна продажі 2000 грн

Питання в наступному:

1. чи має дати ці дії (створення унікального контенту - припустимо я це роблю вірно) дати трафік?

3. якщо 2питання відповідь ТАК то чи дасть результат роботи лише з безкоштовними посиланнями? (посилання в довідниках, формуах і тд, це ніби крауд маркетинг назвивається). Я так розумію покупка посилань на різних новинних сайтах робиться не для залучення цільового трафіку більше а лише через "умовний рейтинг" ресурсу який про мене може написати, тобто чи можна на початкових етапа отримати трафік лише з безкоштовни посилань 

будь ласка підкажіть що робити хто в цьому тямить, щось це сео мені і так невигідне тому витрачати ще більше коштів на це взагалі душа не лежить. А може я просто чогось не розумію і сподіваюся хтось зможе мене "направити"

Вітаю, яка тематика сайту?

Надіслати

В 05.10.2024 в 16:49, Serzorg сказав:

Вітаю, яка тематика сайту?

розхідні інструменти, електроінструменти, обладнання

поки сторінки які оптимізувалися вони з обладнання і техніки для ремонтів але ті люди які приходять оп сео купують якусь дрібноту завжди

Надіслати

SEO - дуже багатогранна штука. І однозначної відповіді, без глибокого аудиту тут бути не може.
Перш за все, все залежить від рівня конкуренції у вашій ніші. Якщо там пару десятків сайтів по 10+ років, то вибитись в топ без спеціалістів не вийде.

Цитата

З контентом працюємо останні 3-4 місяц

В сео (тим паче, без купівлі посилань), 3-4 місяці для нульового сайту - то ні про що.

p.s. я б рекомендував шукати нові джерела трафіку і продовжувати працювати над сео. Воно дасть результат, але з часом

Змінено користувачем vimpel77
Надіслати

05.10.2024 в 16:21, weqtor сказал:

увы seo  это не только текст на категории и товары с базовой перелинковкой

Питання в наступному:

1. Теоретически если вы все делаете правильно - то это уже может дать трафик по НЧ

2. В любой конкурентной нише нужно контент+ внутренняя оптимизация + ссылки

3. Бесплатный сыр вы сами занете где. Весь мир покупает ссылки, много, дорого итд. Бесплатными ссылками еще никто не продвинул ничего в хоть мало мальски конкурентной нише

обычно владельцы бизнеса нанимают специалистов для рекламы, соц сеть маркетинга ( smm), seo  специалистов. Все по старой схеме - вложение в бизнес + вложения в рекламу дают профит

Надіслати

05.10.2024 в 17:21, weqtor сказал:

Питання в наступному:

У мене СЕО з 2017 року до 2020 року займався сам, вчив читав, були навіть успіхи, по деяким категоріям був в дуже конкурентним ключам в топі, але при цьому я виводив їх в топ майже 2 роки. Коли було 5к трафіка з СЕО, був дуже счастливий... Звертався до різних студій, досвід дуже плачевний гроші на вітер і відкат в позиціях на рік назад + витрачено дуже багато грошей П.С. Не звертайдесь достудії локомотив, дарвін глобал, розводийлово, більше 10к баксів за 3 місяці. Познайомився в 21 році з людиною, яка з того часу мені зробила 30+к трафіку з СЕО, але роботи було проведено просто нереальна велика кількість, що правда вартує того і зараз подалі працюю з ним, можу поділитись контактом.
Стосовно самого СЕО - це складно? Не зовсім якщо знать де і що і як повинно бути, слідкувати за трендами гугла і недопускати критичних помилок.

Вивести в топ - достатньо не складно, але при цьому у вас повинен бути зрозумілий сайт для користувача, щоб люди у вас дійсно щось робили на сайті і щоб пошукач бачив зацікавленість людей на сайті, тобто наприклад людина шукає подушку, він вводить в пошук артепедична подушка відкрив декілька сайтів, прогортав і уйшов, після попав на ваш сайт, затримався там і може купив а може і не купив але зробив гарну поведінку то це вам + в карму) і таких подібних поведінок повинно бути дуже багато, також не забуваємо про вибір товарів, він повинен бути великим, ціна повинна бути бажано не вища чим у інших, хоча цей момент можна в майбутньому виправити) Помилок в коді не повинно бути, дублів заголовків, дублів тайтлів і т.д. 

Змінено користувачем Frolly
  • +1 1
Надіслати

Доречі доповню, нам СЕО зараз приносить заявки в рази дешевші аніж з реклами, але до цього я йшов реально 8 років, були нереально складні часи і розчарування в СЕО, коли в тебе на сайт прихоидть з категорії 4к трафіка на місяць, а продажів приносило всього 1200-1700 баксів))) Але це помилки які я бачив і з якими працював, і не міг зрозуміти чому так. Доречі за приклад для себе завжди брав конкурентів, які стоять топ 1-3, і бажано дивись не динозаврів які 20 років на ринку, а 3-4 роки і такі сайти потрібно аналізувати, дивитись що вони роблять і що продають та по яким цінам, тому-що сайт з 3-4 роками є дуже сильним показником. короче сказав про все і не про що, але я ще той обяснятор ))) Гарного дня!

• +1 1
Надіслати

06.10.2024 в 11:21, Frolly сказал:

нам СЕО зараз приносить заявки в рази дешевші аніж з реклами

О чем я всегда и говорю, вы совершенно правы

бажано дивись не динозаврів які 20 років на ринку, а 3-4 роки і такі сайти потрібно аналізувати

очень умный совет

Удачи вам в продвижении и побольше целевого трафика

• +1 1
Надіслати

06.10.2024 в 23:23, kulinenko сказал:

О чем я всегда и говорю, вы совершенно правы

очень умный совет

Удачи вам в продвижении и побольше целевого трафика

дякую!

• +1 1
Надіслати

05.10.2024 в 17:21, weqtor сказал:

так судячи з того, що ви написали - ви на SEO ще нічого не витратили, а вже не хочете витрачати ще більше.

Без маркетингу, який би класний у вас не був продукт, сайт, компанія, ви нічого не заробите.  Такий світ. 

• +1 1
Надіслати

07.10.2024 в 10:59, niger сказал:

ви на SEO ще нічого не витратили

Увы SEO  это долго, дорого, трудоемко, но зато потом

СЕО зараз приносить заявки в рази дешевші аніж з реклами

проверенный факт на многих нишах и тематиках, регионах, странах

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.