Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Повторне надсилання email клієнту при редагуванні замовлення (opencart 3)

Recommended Posts

Доброго дня! Під час редагування замовлення відбувається повторне надсилання email клієнту з оформленим замовленням. Періодично доводиться редагувати замовлення декілька разів і не хочеться щоразу закидувати клієнта листами. Якщо хтось знає, підкажіть, як можна вимкнути відправку email тільки при редагуванні замовлення? Але, при зміні статусу замовлення або первинному оформленні, листи повинні відправлятися. Буду вдячний за допомогу ком'юніті!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

При родном редактировании технически создается как бы новый заказ с 0 статусом со всеми вытекающими в виде отправки почты

Надіслати

В 06.05.2024 в 12:08, spectre сказав:

При родном редактировании технически создается как бы новый заказ с 0 статусом со всеми вытекающими в виде отправки почты

Тобто якщо я вношу зміну в ім'я клієнта (навіть одну букву), мені ніяк не уникнути відправки клієнту нового листа про замовлення. Таке собі технічне рішення звісно. Має ж бути якийсь фікс цього...

Надіслати

06.05.2024 в 12:28, delonix сказал:

Тобто якщо я вношу зміну в ім'я клієнта (навіть одну букву), мені ніяк не уникнути відправки клієнту нового листа про замовлення. Таке собі технічне рішення звісно. Має ж бути якийсь фікс цього...

Если теоретически то должно помочь следующее

убрать в catalog/model/checkout/order.php

в функции editOrder

строчку

$this->addOrderHistory($order_id, 0);

Надіслати

Можу вам запропонувати модуль для редагування замовлення (при редагуванні лист повторно не відправляється)

Надіслати

В 06.05.2024 в 12:45, PaulKravchenko сказав:

Спробуйте модифікатор

треба перевіряти

Дякую велике! Наче працює тепер як треба. При редагуванні даних замовлення тепер не відправляє лист, а при оформленні саме як нового замовлення сповіщує адміна та клієнта (як і треба). Протестую ще в різних варіаціях, але начебто все ок. Ще раз дякую

Надіслати

06.05.2024 в 12:35, delonix сказал:

Протестую ще в різних варіаціях, але начебто все ок.

Я перевіряв редагування замовлення, додавання історії зі сповіщенням покупця та оформлення нового замовлення. Сповіщення відправляється в останніх двох випадках. Має бути норм

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.