Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Повноцінна мультимовність на форумі


Recommended Posts

Нами було змінено підхід до формування посилань і роботи різних мов на форумі. Відтепер кожна мова має свій префікс в адресі(якщо це не основна мова), тому є сенс у випадку з доповненнями в маркетплейсі робити повноцінні переклади на всі мови (за бажанням для не основної мови), це принесе різний трафік на форум і покращить очікування відвідувачам та потенційним покупцям Ваших модулів і шаблонів  (в нас вже сьогодні вночі була атака :) пошукових роботів на нові локалі). Теми в розділах форуму будуть мати одне посилання і не впливатимуть на зміну мови при переході на них.

Українська мова є основною на форумі і буде доступна за адресою без префіксів, тому прохання до розробників підкорегувати описи своїх доповнень, особливо українською, щоб Ваші покупці мали відповідне очікування опису знаходячись на основній локалі.
Всі нові доповнення без наявності опису українською і заголовків не допускаються до розміщення.

Також ми починаємо етап якісної локалізації інтерфейсу, розділів та статичного контенту на форумі для основної мови, якщо ви зустрічаєте відсутній переклад, іншу мову можете надсилати скріни або текстовий опис де переклад є некоректним. 

  • +1 18
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.