Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Підключення сховища або CDN для зберігання зображень

Recommended Posts

Вітаю.
Шукаю рішення для зберігання зображень де небудь, окрім хостинга.
У Хостинг Україна є сховище, де можна було б зберігати зображання і тим самим не смітити на хостингу.
Може в когось є готове рішення, буду вдячний.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Если вы вынесете папку с изображениями на удаленный ресурс, получите минимум 1-2 секунды лага. В OC есть механизм проверки наличия Кеша изображений, и даже на быстрых дисках, это не быстро.

Поэтому не придумывайте велосипед. CDN не про хранение файлов, а про быструю доставку статического контента в удаленные региональные зоны.

• +1 1
Надіслати

16.03.2024 в 03:48, Yoda сказал:

Если вы вынесете папку с изображениями на удаленный ресурс, получите минимум 1-2 секунды лага. В OC есть механизм проверки наличия Кеша изображений, и даже на быстрых дисках, это не быстро.

Поэтому не придумывайте велосипед. CDN не про хранение файлов, а про быструю доставку статического контента в удаленные региональные зоны.

Я працюю над PIM-системою на базі Opencart 3, а не сайтом. Тому в мене задача звільнити як можна більше пам'яті на сервері. Сховище від Хостинг Україна підходить на 100%, або який-небудь CDN. Я думав самому зробити вийде але зрозумів, що без модуля тут не обійдешься. 

Надіслати

Не важно над чем вы работаете. Есть определенные механизмы и алгоритмы реализации хранения изображений. Если у вас нет 10-20 долларов в месяц на нормальный ресурс. Совершенно непонятна идея вашей работы. Затраты на инфраструктуру на сегодня это копейки. И все эти вопли  про inodes   и нехватку места для изображений - жтое от внутреннего нищебродства. Прекращайте 

• +1 1
Надіслати

Було б за що платити. В мене +- 50 тис. фото на 10 ГБ, мені треба ще хоча б 200 ГБ. Який сенс платити за зберігання фото?! Це про здоровий глузд, а не про гроші, в першу чергу.

Надіслати

В 17.03.2024 в 02:56, Galant1 сказав:

Було б за що платити. В мене +- 50 тис. фото на 10 ГБ, мені треба ще хоча б 200 ГБ. Який сенс платити за зберігання фото?! Це про здоровий глузд, а не про гроші, в першу чергу.

Вопль .... Спасите, у меня нет 50 долларов на нормальный сервер.

Ну раз нет включи мозги. Изучи чуток Линукс. Купи дешёвый Клауд впс на do примаунти к нему amazon aws хранилище. Или hetzner storage . Чудес в этом мире не бывает. а то что там кому то что-то хочется. Так это а церкву и молится.

Надіслати

В 17.03.2024 в 02:56, Galant1 сказав:

Використай інший хост. Використовую більше 2-х років, відмінне співвідношення ціни і якості. Можна взять VPS або хостинг, але треба подивитись по інодам що там. 

Надіслати

18.03.2024 в 00:54, Yoda сказал:

Вопль .... Спасите, у меня нет 50 долларов на нормальный сервер.

Ну раз нет включи мозги. Изучи чуток Линукс. Купи дешёвый Клауд впс на do примаунти к нему amazon aws хранилище. Или hetzner storage . Чудес в этом мире не бывает. а то что там кому то что-то хочется. Так это а церкву и молится.

Ну в тебе вроді з бабками все гуд. Базару ноль. Я пишу модуль - ти платиш.
Або не ***буйся, чіпуха

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.