Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Відгуки з фото, відео на власному сервері

Recommended Posts

Друзі, хто порадить модуль з відгуками для товарів в яких можна додавати відео (на свій сервер, не з ютуба) та зображення. 

Перешукав всі відомі маркетплейси і нічого толкового не знайшов... =(

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 17.02.2024 в 20:57, spectre сказав:

А вы справитесь с отзывами в 4к?

А в чому власне проблема? Я технічних нюансів не розумію. На Woocommerce таких модулів багато і вони працюють нормально, тобто, на скільки я розумію, питання якось вирішується... 

Надіслати

В 17.02.2024 в 19:50, Webjokerst сказав:

яких можна додавати відео (на свій сервер, не з ютуба) та зображення. 

Наступна тема. "Допоможіть, зламали сайт. ААААААААААА"

Надіслати

В 17.02.2024 в 22:54, Flint2000 сказав:

Наступна тема. "Допоможіть, зламали сайт. ААААААААААА"

Люди, ви якісь токсичні на цьому форумі... І таке враження, що для вас щось нове, це якась дикість (починаючи с пхп 8.1 для опенкарта) =)

Надіслати

Ось тут можна додавати зображення але відео все таки з youtube

Змінено користувачем MKaizer
Надіслати

В 17.02.2024 в 23:01, Webjokerst сказав:

Люди, ви якісь токсичні на цьому форумі... І таке враження, що для вас щось нове, це якась дикість (починаючи с пхп 8.1 для опенкарта) =)

Чому зразу "токсичні на цьому форумі". Вам вірно відповів @Flint2000
Не можна надавати повноваження користувачам завантажувати "щось" на ваш сервер поряд з кодом (треба на окремий сервер та інший адрес). Це небезпечно. Подивіться любу соц. мережу чи наприклад розетку... подивіться адресу завантажених зображень...  окремий адрес (сервер) де нема поряд коду.

В 17.02.2024 в 22:38, Webjokerst сказав:

А в чому власне проблема? Я технічних нюансів не розумію. На Woocommerce таких модулів багато і вони працюють нормально, тобто, на скільки я розумію, питання якось вирішується... 

Ось тому WP та фукоммерс такі небезпечні (та своєю неандертальською архітектурою).
Це вам не ФУкоммерс, це сучасна архітекрутра та найкраще e-coomerce php рішення  - opencart
Якщо вам вірно підказують то це ви називаєте "токсичністю". :?

Надіслати

В 18.02.2024 в 09:14, markimax сказав:

Чому зразу "токсичні на цьому форумі". Вам вірно відповів @Flint2000
Не можна надавати повноваження користувачам завантажувати "щось" на ваш сервер поряд з кодом (треба на окремий сервер та інший адрес). Це небезпечно. Подивіться любу соц. мережу чи наприклад розетку... подивіться адресу завантажених зображень...  окремий адрес (сервер) де нема поряд коду.

Ось тому WP та фукоммерс такі небезпечні (та своєю неандертальською архітектурою).
Це вам не ФУкоммерс, це сучасна архітекрутра та найкраще e-coomerce php рішення  - opencart
Якщо вам вірно підказують то це ви називаєте "токсичністю". :?

Токсичність не визначається порадами. Манера вашого спілкування на цьому форумі літл біт токсік =) Це ж форум не тільки девів, тут люди які в 95% не розуміють технічних нюансів, тому якщо я питаю про таку можливість, це не означає що я "баран" і захотів золотого дракона =) Це працює на інших платформах, отже Опенкарт, як сучасне рішення та архітектура, має мати це в своєму арсеналі.

В 18.02.2024 в 05:52, buslikdrev сказав:

Могу за 200$ сделать.

Гарна пропозиція, подумаю.

Надіслати

В 18.02.2024 в 10:07, Webjokerst сказав:

Це працює на інших платформах, отже Опенкарт, як сучасне рішення та архітектура, має мати це в своєму арсеналі.

Уважніше будь ласка прочитайте мою відповідь.

Цитата

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.