Galant1 Опубліковано: 7 грудня 2023 Share Опубліковано: 7 грудня 2023 Вітаю. Хтось підключав дану платіжну ось цим модулем? https://github.com/NovaPay/opencart3-integration/tree/main/Opencart-3.0 Не розкмію, чи модуль працює взагалі, в адмін-частині налаштовується, виводиться разом з платіжними системами але після підтвердження замовлення сторінка перезавантажується. Якщо його треба "доопрацьовувати", щоб він працював, то напишіть вартість, будь ласка. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Galant1 Опубліковано: 15 червня 2024 Автор Share Опубліковано: 15 червня 2024 знайшов готове рішення. працює без проблем, складнощів ніяких не було. посилання на модуль: Скрытый текст https://newtik-opencart.com/module/oplata-ru/novapay-dlya Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trebavsecsp Опубліковано: 19 листопада 2024 Share Опубліковано: 19 листопада 2024 15.06.2024 в 15:19, Galant1 сказал: знайшов готове рішення. працює без проблем, складнощів ніяких не було. посилання на модуль: Скрыть содержимое https://newtik-opencart.com/module/oplata-ru/novapay-dlya Вітаю Підкажіть будьласка по модулю бо бачу що на сайті опис невеликий Як зараховуються кошти на рахунок NovaPay чи на карту NovaPay? Яка комісія для зарахування коштів? Чи є можливість фільтрувати зарахування коштів (типу як на Промі в кабінеті замовлення) щоб після оплати клієнта була прослойка яка б приймала кошти або повертала клієнту назад у разі відмови? Дякую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Galant1 Опубліковано: 25 листопада 2024 Автор Share Опубліковано: 25 листопада 2024 19.11.2024 в 18:27, trebavsecsp сказал: Вітаю Підкажіть будьласка по модулю бо бачу що на сайті опис невеликий Як зараховуються кошти на рахунок NovaPay чи на карту NovaPay? Яка комісія для зарахування коштів? Чи є можливість фільтрувати зарахування коштів (типу як на Промі в кабінеті замовлення) щоб після оплати клієнта була прослойка яка б приймала кошти або повертала клієнту назад у разі відмови? Дякую! це всі питання до новапей 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 8 січня Share Опубліковано: 8 січня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 9 січня Автор Share Опубліковано: 9 січня 08.01.2025 в 14:22, bogdan281989 сказал: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 9 січня Share Опубліковано: 9 січня В 10.01.2025 в 00:16, Galant1 сказав: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 9 січня Share Опубліковано: 9 січня В 10.01.2025 в 00:16, Galant1 сказав: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. І до речі той «невтік» - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:34, bogdan281989 сказал: Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:37, bogdan281989 сказал: І до речі той «невтік» - він же соловйов - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 08:58, Galant1 сказав: я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: під суд можеш піти Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 9 січня Автор Share Опубліковано: 9 січня 08.01.2025 в 14:22, bogdan281989 сказал: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 9 січня Share Опубліковано: 9 січня В 10.01.2025 в 00:16, Galant1 сказав: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 9 січня Share Опубліковано: 9 січня В 10.01.2025 в 00:16, Galant1 сказав: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. І до речі той «невтік» - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:34, bogdan281989 сказал: Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:37, bogdan281989 сказал: І до речі той «невтік» - він же соловйов - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 08:58, Galant1 сказав: я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: під суд можеш піти Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 9 січня Share Опубліковано: 9 січня В 10.01.2025 в 00:16, Galant1 сказав: Чого це ви вказуєте, що на всіх інших площадках піратські модулі? Я ж написав, що є вже готове рішення даного модуля. І до речі той «невтік» - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:34, bogdan281989 сказал: Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:37, bogdan281989 сказал: І до речі той «невтік» - він же соловйов - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 08:58, Galant1 сказав: я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: під суд можеш піти Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:34, bogdan281989 сказал: Читати навчіться! Мова про мій модуль! А якщо з буквами проблеми - в школу треба. Мова йде про мій модуль де він офіційно продається.!. я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 00:37, bogdan281989 сказал: І до речі той «невтік» - він же соловйов - активний любитель раніше був варезику, та і зараз там у чаті їхньому займається справами. аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 08:58, Galant1 сказав: я ж написав, що вже є готове рішення, воно працює. якщо читати не вмієш піди помолись Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: під суд можеш піти Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: під суд можеш піти Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:02, bogdan281989 сказал: Нуну) Ті хто в багатьох тут крадуть модулі і продають - не йдуть під суд) я нічого не стверджую, а ти - так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:04, Galant1 сказав: я нічого не стверджую, а ти - так. Елементарна перевірка - https://screenrec.com/share/jKsVcr46ZX Сайт у шапці форуму) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:00, bogdan281989 сказал: Воно відповідає функціоналу мого модуля? Що там з прийомом холодів? Вводиш в оману користувачів, що є тільки одне рішення, хоча я чітко написав, що воно вже було готове. До того ж сам перевірив, все класно працює. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:05, Galant1 сказав: що є тільки одне рішення, Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:00, Galant1 сказав: аргументи в студія, інакше це "наговір". під суд можеш піти Дивись ще, це не заглиблюючись у профілі на фрілансах, "нові помийки" і тд https://web.archive.org/web/20220520180510/https://newtik-opencart.com/module/dostavka А що це, автор цього сайту автор модуля нової пошти? https://screenrec.com/share/zvjCSfqJb8 чи автор сімпли з фільтерітом?) https://screenrec.com/share/rQdWI3sYhy Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:07, bogdan281989 сказал: Де таке написано? Там написано "що мій модуль продається тільки тут і на моєму офіційному сайті", мій модуль. Тому що такі як ви пишуть потім - купив модуль не працює. А купили то у піратів і я відношення до них не маю і допомогати не зобов'язаний, якщо купили мій модуль не у мене Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:10, Galant1 сказав: Та ок, без проблем. Я тільки за те, щоб opencart розвивався. Тільки потім не нийте, автори, коли ваші модулі демпінгувати будуть. У того ж newtik вартість модуля обгрунтована - точно знаю. Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня (змінено) 10.01.2025 в 09:11, bogdan281989 сказал: Ааа, так це ти) Так і підписався б одразу) Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ніяк не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Змінено 10 січня користувачем Galant1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:12, Galant1 сказав: Та ні, я просто з ним познайомився. Нормальний мужик і з варезом ні як не пов'язаний. Більше того, він сам противник варезу. Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Розумієте, мені плюс мінус всеодно, але ви писали що я десь вказав, що мій модуль один. Подивіться інші мої модулі, там написано аналогічно. Тому не бачу що обговорювати, купують те що підходить, тому купуйте що хочете Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня я думал уже прошла эпоха продвижения самих себя на форумах в стиле вопрос-ответ) "нормальный мужик" бгг как в анекдоте, познакомился с его родителями, нормальные мужики)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:15, bogdan281989 сказал: Точно-точно? І в чаті говнодева немає його? І магазинчика з варезиком на su домені немає? І нової помийки з доменом store немає? Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказав: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Ну які ти хочеш аргументи? Щоб я публікував тут варезні посилання? Такого не буде, а факт є фактом, якщо хтось сумнівається - пишіть в особисті, я покажу. Я не мав до нього(тебе) сильно нічого особистого, але ти ж перший починаєш доказувати те, в чому не дуже орієнтуєшся (або прикидаєшся). Факт є факт, забийте домен в варезчекер і все зрозуміло Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:22, Galant1 сказал: Ну так якщо є інформація, чого не зіль'єш?! Аргументи хоч якісь є? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 1 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6
Recommended Posts