Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

composer в опенкарт - Please install the composer first

Recommended Posts

Здравствуйте, прикупил тут одно дополнение,  ocstore 3.7,  а оно после установки и запуска пишет " Please install the composer first" - и что странно проблема какая то, я значит на основной системе установил, есть ошибка, поискал в сети, толком ничего не нашёл. ок, думаю давай 3,9 попробую, чистую,  opencart, установил и ок,  нет ошибки, всё запустилось, ура, работает, ладно думаю, это хорошо, поставлю я русскую сборку 3,9, поставил, запускаю дополнение и вновь, та же ошибка, ок думаю ладно, значит идёт только на оригинале.
И что, я ставлю вновь оригинал 3,9, накатываю дополнение и... опять эта ошибка. То есть её часом ранее на этом движке не было, всё успешно запускалось, а тут теперь она есть, как так то.
49662991_14-11-2023121954.thumb.jpg.8933e4f9abdd0762721d094b7849df39.jpg

Подскажите пожалуйста, в чём может быть проблема. Как я понял этот самый композитор и так есть в opencart. Так в чём же может быть дело то?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Залежить від модуля, що мається на увазі під цим повідомленням.

Можливо вам треба встановити composer на сервері щоб скрипт міг виконати команду

`composer update` і завантажити залежності

Надіслати

Компосер - це пакетний менеджер PHP

https://getcomposer.org/

Опенкарт його не використовує, але деякі модулі можуть мати інтеграції, тому треба дивитись на сервері що це повідомлення значить технічно.

Документація до модуля є?

Автору писали?

Надіслати

14.11.2023 в 12:50, marketing_barashkov сказал:

тобто композер як такий не присутній в кожному опенкарті?

Композер это отдельный сервис. Не связанный с опенкарт.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.